Back to Question Center
0

Si të merrni produktin tuaj të listuar në Amazon - shpejt dhe në lehtësi?

1 answers:

Amazon është i njohur si një treg me të vërtetë popullor online me diçka rreth 170 milionë vizitorë unikë të vlerësuar çdo muaj. Kjo është arsyeja pse nëse jeni një shitës rishtar dhe doni të dini se si të merrni produktin tuaj të listuar në Amazon - ju jeni tashmë në vendin e duhur. Më poshtë po ju tregoj një udhëzim të shkurtër hap pas hapi për të kuptuar se si të merrni produktin tuaj të listuar në Amazon - dhe të filloni të gjeneroni marrëveshje të suksesshme të shitjeve menjëherë. Pra, le të gërmoj në thelbin e procesit.

Si të merrni produktin tuaj të listuar në Amazon

Para çdo gjë tjetër, më lejoni të ju tregojnë se si të shitur në Amazon. Gjë është se procesi i shitjes atje mund të jetë aq i thjeshtë apo i vështirë - vetëm në varësi të llojit të produkteve, kategorisë së tyre, apo sasisë që do të vendosni si një objektiv për të gjitha urdhërat tuaj të ardhshëm. Por këtu janë katër rrjedha për të bërë gjërat për ju shumë më lehtë, të paktën ato që lidhen me marrjen e produkteve tuaja të listuara shpejt në Amazon mënyrë të drejtë:

1. Zgjidh kategorinë e duhur të shitësit - më së shpeshti, është fort e varur nga një lloj specifik biznesi që po konkurron. Në thelb, ju mund të filloni të shisni në dy mënyra të ndryshme - ose si një shitës individual të vogël (duke pasur parasysh se mesatarja mujore e shitjeve gjendet nën 40 artikuj në muaj, tarifa e shitësit mediokër do t'ju kushtojë jo më shumë se 1. 5 dollarë për artikujt e shitur atje), ose filloni si një shitës profesional që nga fillimi (duke pasur parasysh se shitjet tuaja mujore pritet të shkojnë përtej 40 artikujve të shitura në muaj, pagesa juaj mujore do të fillojë me 40 dollarë plus disa pagesa individuale të transaksioneve).

2. Vendosni llogarinë tuaj të shitësit Amazon - kjo do të thotë që ju duhet të merrni biznesin tuaj të shitjes me pakicë të regjistruar në Amazon që më në fund të fillojë shitjen atje. Për të përfunduar këtë pjesë të konfigurimit të llogarisë, do të kërkohet nga Amazon për të plotësuar të dhënat e mëposhtme: Emri i Biznesit, Emri Ligjor / Adresa, Opsione të Transportit, Informacioni i llogarisë bankare, Të dhënat e kontaktit (si për Amazon ashtu edhe për klientët tuaj të ardhshëm).

3. Krijoni dhe plotësoni profilin tuaj të shitësit privat - kjo është kur ju do të lejoni që të gjithë blerësit në Amazon të njihen me atë se ku është pika juaj e shitjeve të anijeve (seksioni i shitësit, logoja juaj unike si shitës Amazon, bazë termat dhe kushtet e politikës suaj të kthimit / rimbursimit).

4. Tani ju e dini se si të merrni produktin tuaj të listuar në Amazon - është koha për të filluar shitjen dhe transportimin! Natyrisht, kjo pjesë praktike e procesit është zakonisht më sfiduese. Kjo do të thotë që do të duhet të trefishosh përpjekjet për optimizim të kërkimit dhe të vazhdosh të mësosh se si të bësh më shumë nga listimet e produkteve. Në fund të fundit, t'i bëni ato të shesin për ju pothuajse në një mënyrë të vetë-shtyrë Source .

December 22, 2017