Back to Question Center
0

Si të renditet në kërkim të produktit në Amazon si një shitës me kohë të madhe?

1 answers:

Çdo shitës me kohë të madhe në internet di se si të radhitet në kërkimin e produkteve Amazon. Gjë është se nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të mbijetuar atje si një shitës aktiv, përveçse nëse jeni duke bërë më së miri për të përmirësuar pozicionet e produktit tuaj në kërkim në mënyrë që numri gjithnjë e më i madh i njerëzve ta shohë atë. Vini re, megjithatë, se me ndryshimin e vazhdueshëm të algoritmit të renditjes së kërkimit A9, tregu Amazon kërkon që ju të përshtateni vazhdimisht me realitetin e ri. Megjithatë, ekziston një mënyrë e provuar që mund t'ju ndihmojë të kuptoni se si të rangoheni në kërkimin e produktit të Amazon, në mënyrë që artikujt tuaj të ofruar për shitje aty do të shihen gjithmonë në pjesën më të madhe të audiencës suaj të synuar. Dhe më poshtë do t'ju tregoj se si ta përfundoni detyrën mënyrën më të mirë të mundshme.

Si të renditet në kërkim të produktit në Amazon

Para çdo gjëje tjetër, ju do të duhet të identifikoni grupin kryesor të fjalë kyçe të mundshme të fitimit. Për të përfunduar këtë detyrë, unë rekomandoj që të përdorni Parapëlqyerja e Fjalë kyçit, një vegël parazgjedhjesh për kërkimin e fjalëve nga Google në dispozicion në qasje të hapur. Seriozisht, ky ndihmëtar i mirë online i vjetër është një pikënisje e mrekullueshme për ju që të filloni të analizoni fjalët kryesore të synuara të synuara dhe shprehjet e kërkimit të gjatë të bishtit. Pasi të jetë bërë, do të duhet të përmirësoni listën tuaj masive në një listë kontrolli përfundimisht më të shkurtër, që përmban vetëm fjalë kyçe që duhet të fitojnë vetëm. Po, mund të duket një detyrë mjaft e frikshme dhe me kohë, por për fat të mirë ka shumë mjete të ndryshme të përshtatura posaçërisht për hulumtime më të thella në Amazon.

Këtu mund të zgjidhni nga: Sellics (më së miri për fazat më të hershme të hulumtimit të fjalëve në Amazon), Sonar (i mirë për të zbuluar të gjitha fjalët e vlefshme të nevojshme për të renditur produktin tuaj), LSI Graph (një mjet i lirë, jashtëzakonisht e dobishme për të kuptuar se si të renditet në kërkim të produktit në Amazon - nga sugjerimet e tij të krijuara automatikisht për kategorinë tuaj të produktit ose një artikull individual që keni në shitje atje), Moz (shërbimi origjinal i kërkimit të motor kërkimi i dizajnuar për një përmbajtje pikërisht të shënjestruar optimization për fjalë kyçe të rëndësishme), Thesaurus (po, seriozisht, është ndër mjetet më të nënvlerësuara të kërkimit të fjalës, veçanërisht për Amazon - prandaj pse të mos e përdorni atë për avantazhin tuaj konkurrues, apo jo?). Dhe këtu janë pjesa tjetër e opsioneve të provuara të përdorimit dhe sugjerimi praktik për t'u radhitur mirë në kërkimin e produkteve Amazon, edhe nëse ju jeni ende vetëm një sipërmarrës rishtar online që ndoshta po shesni atje për herë të parë:

  • Mos hezitoni të ofroni zbritje ose disa marrëveshje me të vërtetë të mahnitshme - kjo është një mënyrë e vërtetë e poshtër për të rritur konvertimet tuaja të produktit që në fillim.
  • Sigurohuni që po u jepni kënaqësi klientëve tuaj (mbajeni monitorimin e vlerësimeve tuaja të yjeve dhe të normës së defektit të rendit atje).
  • Ruajtja e disponueshmërisë së mjaftueshme të stokut të produkteve.
  • Megjithëse është mjaft e vështirë për ta bërë atë plotësisht të kontrollueshëm, unë me forcë ju rekomandoj t'i kushtoni një vëmendje më të saktë shkallës së daljes së klientit tuaj. Është një metrics shumë e rëndësishme, veçanërisht kur bëhet fjalë për matjen e renditjes së produktit tuaj në kërkim të artikujve në Amazon Source .

December 22, 2017