Back to Question Center
0

Semalt paraqet Crawler Fresku Web dhe një Plugin Auto Post Për Wordpress

1 answers:

Scrapes është një plugin i ri WordPress që mund të kopjojë të dhëna nga të gjitha llojet e faqeve në tuaj WordPress sa herë që dëshironi. Gjithashtu mund të vendosë përmbajtje në blogun tuaj automatikisht.

Ky plugin është shumë më efikas se shumica e softuerëve të skrapimit të të dhënave dhe posedon karakteristika të shumta superiore dhe ato më të rëndësishme janë të përshkruara më poshtë:

e përdorimit

Scrapes është shumë e lehtë për t'u përdorur dhe nuk kërkon ndonjë aftësi programimi ose përvojë. Në fakt, ajo është projektuar për përvojë të madhe të përdoruesit. Ju as nuk keni nevojë për ndonjë API. Ju vetëm duhet të planifikoni kërkesën tuaj për grerëzim dhe do të punojë në autopilot 24/7 si një robot.

Kërkesat

Punon me kërkesat minimale, prandaj pothuajse të gjithë ofruesit e pritjes e mbështesin atë. Gjithashtu, ajo është gjithmonë e gatshme për të shkuar. Nuk kërkon ndonjë konfigurim të gjatë.

Multitasking

Aplikimi mund të trajtojë përmbajtje nga faqet e internetit të shumta pa asnjë kufizim në një afat të vetëm. Do të jetë shumë e dobishme për ju nëse keni nevojë të grisni përmbajtje nga mbi 100 faqe në internet çdo ditë. Ju vetëm duhet ta vendosni një herë, dhe kjo është e gjitha. Bot do të vazhdojë të punojë 24 orë në ditë në sfond. Faqja juaj e internetit gjithmonë do të jetë e përditësuar.

Aftësia për të postuar përmbajtje në blogun tuaj

Një tipar tjetër i mrekullueshëm i këtij shtojca është aftësia e tij për të formatuar përmbajtjen e scraped dhe për ta postuar në blogun tuaj në varësi të udhëzimeve tuaja. Kjo është arsyeja pse ka disa opsione auto-bloguese. Nëse keni njerëz që vizitojnë blogun tuaj rregullisht për informacion, me këtë mjet, blogu juaj do të përditësohet sa herë që dëshironi.

Ai mbështet të gjitha llojet e pajisjeve

Programi mund të përdoret në çdo pajisje. Ju mund të hyni në pultin tuaj në smartphone, tabletë dhe madje edhe në kompjuterin tuaj. Me të, ju mund të rreshtoni përmbajtjen në lëvizje.

Ka aftësinë për të hequr tekstin nga imazhet

Ndonjëherë disa imazhe kanë tekst të ngulitur në to si etiketë. Për shembull, për të parandaluar vjedhjet e përmbajtjeve, disa vende i etiketojnë të gjitha imazhet e tyre. Scrapes mund të nxjerrë imazhin dhe të heqë të gjithë tekstin nga ai.

Llogaritja matematike

Pas skrapimit të të dhënave numerike, ai ka aftësinë për të kryer disa llogaritjet matematikore dhe mund të shfaqë rezultatin. Kjo do të ndihmojë në ndërtimin e statistikave të mira. Për shembull, nëse faqja juaj e internetit tregon vlerat aktuale të stokut, ju mund të dëshironi të llogarisni dhe të shfaqni rritjen ose uljen e përqindjes në vlerën e aksioneve, çmimet e të cilave ndryshojnë.

Pra, vetëm duhet ta përcaktoni atë për plugin, ai jo vetëm që do të copëtojë çmimet e reja, por do të llogarisë dhe do të shfaqë ndryshime në përqindje.

Është kompatibil me të gjithë shfletuesit më të mëdhenj si Microsoft Edge, Google Chrome, Safari dhe Mozilla Firefox. Ju nuk do të keni ndonjë problem të përputhshmërisë.

Përditësimi i rregullt

Megjithë nivelin e efikasitetit, ajo përditësohet rregullisht. Ai u nis më 23 nëntor 2016 dhe është përditësuar disa herë. Në fakt, herën e fundit është azhurnuar më 23 tetor 2017.

Së fundi, shtojca është e përshtatshme për një shumëllojshmëri të gjerë të rasteve të përdorimit. Disa nga rastet e përdorimit janë:

  • Scraping e informacionit të fundit të monedhës;
  • Skrapimi i parashikimit të fundit të motit;
  • Grumbullimi i listave të punës së pavarur;
  • Scraping e restoranteve dhe vendndodhjeve të tyre;
  • Grumbullimi i informacionit mbi aeroportet dhe oraret e tyre të fluturimit;

Në fakt, ai mund të përdoret për shumë detyra të grisjes. Detyrat e renditura më sipër janë vetëm një pjesë e vogël e asaj që mund të trajtojë. Është gjithashtu e rëndësishme të theksohet fakti që të gjitha tiparet e përshkruara më lart nuk janë tiparet e vetme të kreshtave Source . Pra, provoni shtojcën sot, dhe përsëri nuk mund të kërkoni ndonjë vegël tjetër të skrapimit !

December 22, 2017