Back to Question Center
0

Semalt paraqet një mjet efektiv të nxjerrjes së web-it

1 answers:

Njerëzit tashmë janë të vetëdijshëm për rëndësinë e scraping web , kështu që ka një nevojë të madhe për të. Në ofertën për të arkëtuar në kërkesë, janë zhvilluar shumë programe të scraping web. Disa prej tyre kanë një pengesë dekurajuese ose tjetra.

Në fakt, disa kompani kanë dashur të provojnë disa aplikacione para se të pengohen në atë që është e përshtatshme për biznesin e tyre. Këtu është një rekomandim për ju. Provoni Website Extractor 9. 62, një softuer lehtë për t'u përdorur scraping .

Me Website Extractor 9. 62, është shumë e lehtë të shkarkoni një faqe të tërë dhe të ruani të gjithë përmbajtjen në një hard disk lokal. Vendet e shkarkuara mund të përdoren dhe të ripërdoren pasi ato tashmë janë ruajtur me të. Karakteristika të tjera tërheqëse të programit janë diskutuar më poshtë.

Aftësia për të kapur deri në 100 faqe njëkohësisht

Një gjë që qëndron ky mjet është efikasiteti i tij. Mund të shkarkojë deri në njëqind faqe web, imazhe, grafikë dhe lloje të tjera të elementeve të të dhënave në një afat të vetëm. Ajo gjithashtu ka aftësinë për të shkarkuar fotografi nga faqet e internetit të shumta në të njëjtën kohë. Duhet vetëm të rendisni të gjitha URL-të e synuara.

Instalimi i filtrimit

Ndonjëherë ju mund të keni nevojë për përmbajtje të caktuar nga faqet e internetit të synuara. Ky mjet do t'ju ndihmojë që të mund të filtroni vetëm përmbajtjen e kërkuar nga faqet e internetit. Me fjalë të tjera, Web Extractor 9. 62 gjithashtu ofron një nivel të lartë të saktësisë.

Sigurisht, juve ju lejohet ta provoni disa ditë për ju që të vendosni nëse do ta blini ose jo. Kjo është arsyeja pse ajo vjen me një periudhë prove 30-ditore. Do të ndalojë të përgjigjet pas ditës së 30-të nëse nuk e bleni atë.

Compatibility

Vepron me disa versione të sistemit operativ Windows. Ai mbështet Windows Vista, 2003, 95, XP, Me, 2000, NT dhe Windows 98.

Madhësia e vogël Madhësia e saj është vetëm 662. 62kb. Nuk është as deri në 1 MB. Pra, do të marrë vetëm një sasi të papërfillshme hapësire ruajtëse në hard driveun tuaj. Kjo është shumë e rëndësishme pasi njerëzit tani përdorin pajisjet e tyre të ruajtjes në mënyrë të matur. Ata preferojnë aplikime më të vogla. Kjo është një arsye tjetër për superioritetin e këtij programi. Mbështetje teknike online Duke e përdorur atë, mund të hasni në disa sfida. Kjo është arsyeja pse programi vjen me mbështetjen teknike online 24/7. Gjithmonë mund të kërkoni ndihmë nga ekipi i mbështetjes teknike në çdo kohë dhe çdo ditë.

  • Ajo mund të hall mbi 100 elemente të të dhënave në të njëjtën kohë
  • Ajo mund të scrape faqet e internetit të shumta në një afat të vetëm
  • Është e lehtë për t'u përdorur
  • Është e vogël në madhësi (662.
  • Mbështet teknike në internet
  • Pse jo? përfitoni nga periudha e provës për të marrë një ndjenjë të saj? Është plotësisht i lirë, dhe ju nuk jeni të detyruar në asnjë mënyrë për ta blerë atë pas periudhës së provës. Me fjalë të tjera, ju nuk keni asgjë për të humbur për ta provuar atë Source .

    December 22, 2017