Back to Question Center
0

Si për të mbushur Amazon shitësi qendrore me fjalë kyçe rrugën e drejtë?

1 answers:

Para çdo gjëje, le të përballen me atë - fjalen dhe optimizimin e termave të kërkimit në Amazon është shumë më ndryshe nëse krahasohet me ndonjë motorë kërkimi të mëdhenj si vetë Google. Dua të them, për shembull, situatën kur duhet të përfshijmë shumë fjalë kyçe relevante dhe terma kërkimi me afat të gjatë - direkt në seksione të veçanta të faqes tënde të produktit të njohur si seksioni i fjalëkalimeve të centralizuara të shitësit Amazon. Është një vend i mirë për të vënë të gjitha fjalë kyçe që janë relevante për artikullin tuaj të produktit / produktit, por ende nuk arrijnë të gjejnë vendndodhjen e tyre në titullin tuaj të produktit, ose për shembull, një listë pikash plumbash. Seksioni qendror i shitoreve të shitësit tuaj Amazon është gjithashtu një vend i mirë për të përdorur variacionet e ndryshme të fjalëve që nuk do të bëjnë kurrë për ndonjë integrim të dukshëm (për shembull, gabimet e zakonshme që janë bërë fjalë kyçe në mënyrën e tyre, sinonime kolektive, kombinime LSI, etj. ).

Vini re, që nga fillimi i vitit 2017 fushat kryesore të seksioneve kryesore të fjalëkalimeve të Amazon shitësit indeksohen vetëm me 250 karaktere. Kjo do të thotë që çdo shitës i madh në Amazon duhet të jetë proaktiv për të pasur gjithçka në vend me të gjitha rregullimet e nevojshme të marra në kohën e duhur. Kjo është arsyeja pse më poshtë do t'ju tregoj një përmbledhje të shkurtër të këshillave dhe truket e dobishme për seksionin tuaj të shitjes qendrore të shitësit në Amazon. Merrni parasysh idetë dhe deklaratat e mëposhtme kur përshtateni:

  • Merrni listën kryesore të fjalë kyçe të synuar dhe caktoni përparësitë për çdo kombinim në mënyrë të renditjes së tyre. Në këtë mënyrë, vini re, megjithatë, se nuk ka nevojë të përsërisni asnjë fjalë kyçe të vetme - vetëm për shkak se Amazon do të mbulojë kombinime të ndryshme të shprehjeve të kërkimit bisht të gjatë në pesë fusha kryesore të mbështetjes,.

  • Mundohuni të futni sa më shumë fjalë kyçe të ndryshme unike për secilën prej pesë fushave të jetë e mundur. Edhe një herë - nuk është fare e nevojshme që të përdoret çdo fjalë e vetme në mënyrë të përsëritur. Ju do të përdorni më mirë këtë hapësirë ​​të kufizuar më me mençuri.
  • Fokusimi në ruajtjen e shkronjave në ju Seksionet e fjalëkalimeve të centralizuara të shitësit Amazon. Mos harroni, madje edhe me disa shkronja të shkurtuara, ndonjëherë mund të shtoni gjithë termin e ri të kërkimit.
  • Duhet të shmanget çdo përsëritje me anë të përdorimit të fjalë kyçe të nënvizuara. Mbani në mend se nga këndvështrimi nëse algoritmi i rangimit të Amazon A9 të kërkimit, vetëm dy fjalë të lidhura me një vizë të shkurtër tashmë janë duke mbuluar të gjitha fjalët dhe kombinimet e mundshme individuale. I njëjti rregull është për shkronjat e sipërme dhe të vogla, fjalët filler / stop, pikat e thirrjes (sigurohuni që ato të shmangen me çdo kusht!).
  • Çdo fjalen ose fraza e gjatë duhet të ndahet vetëm me hapësira të vetme. Unë do të thotë se notat nuk janë të nevojshme fare, ju nuk do të lejoni që ata të marrin atë hapësirë ​​të vlefshme të karakterit.
  • Në fund të fundit, sigurohuni që të shfrytëzoni të gjithë hapësirën në seksionin tuaj të fjalëkalimeve të shitësit qendror të Amazon. Në këtë mënyrë, mos harroni të keni një kontroll të dyfishtë që të keni gjithçka në vend pa përfshirë asnjë fjalë kyçe të një rëndësie të vogël Source .

December 22, 2017