Back to Question Center
0

Semalt: IMVDb Music Video Scraper

1 answers:

Në botën e internetit, të gjitha të dhënat duhet të paraqiten në një mënyrë të lexueshme dhe të shkallëzueshme format. Nëse ju grisni informacionin nga dokumentet e dëshiruara PDF ose mbledhni të dhëna nga imazhet dhe videot, gjithnjë duhet të përdorni një mjet të besueshëm. IMVDb Music Video Scraper është një nga videot më të mira mjete të scraping në treg. Siguron që të ofrojë të dhëna të sakta për videot tuaja të preferuara YouTube dhe DailyMotion dhe vjen me shumë funksione. Më poshtë janë përmendur versionet më të mira të IMVDb Music Video Scraper.

Këmba me video stapider:

Stapider nuk është vetëm një kruajtëse video, por edhe një servil i fuqishëm i uebit. Është i njohur për ndërfaqen e saj të përdorimit dhe mund të gërshetojë një numër të madh të videos dhe imazheve në të njëjtën kohë. Me Pyspider, ju mund të shkarkoni skedarët e skrapuar direkt në hard drive tuaj ose të importoni atë në formatet JSON ose CSV. Ai mbështet të dy Python 2 dhe C + + dhe ndihmon në përmirësimin e renditjes së motorëve të kërkimit të faqes tuaj. Ju mund të kontrolloni demo e saj në internet për të pasur një ide se si Pyspider scrapes video dhe audio files tuaj. I licencuar nga Apache 2, është një version i avancuar i IMVDb Music Video Scraper.

MechanicalSoup:

Është një tjetër kruajtës video gjithëpërfshirës dhe i famshëm. MechanicalSoup nuk është vetëm një mjet për grumbullimin e të dhënave , por edhe një bibliotekë zvarritëse. Ai nxjerr informacion të dobishëm nga imazhet e dëshiruara dhe skedarët video dhe konverton dokumentet tuaja HTML dhe skedarët PDF në një format të lexueshëm. Duhet të futësh URL-në e videove të dëshiruara në YouTube dhe MechanicalSoup do të fillojë ta grisësh në çast. Gjithashtu, ky mjet ndihmon në indeksimin e imazheve dhe videove të dëshiruara në çast. MechanicalSoup është i licencuar nga MIT dhe nuk kërkon që ju të zotëroni aftësitë e programimit.

Cola:

Cola është një version i avancuar i IMVDb Music Video Scraper. Kjo kornizë scraping eksporton të dhënat tuaja në një numër formatesh të tilla si CSV dhe JSON ose shkarkon atë direkt në hard diskun tuaj. Ajo vjen me një numër të ndërtuar në zgjerime dhe scrapes video nga faqet e internetit me cookies dhe përcjellëse. Ju vetëm duhet të përmendni videon që dëshironi të hasni, dhe Cola do të nxjerrë të dhëna kuptimplotë nga ajo për një sekondë.

Portia video kruese:

Nëse nuk jeni të kënaqur me kodet, Portia ofron një ndërfaqe vizuale dhe e lehtëson punën tuaj. Ajo e përshkruan veten si një kornizë të avancuar të zvarritjes së uebit dhe skrapimit të videos. Portia mund të gërshetojë YouTube dhe DailyMotion video dhe është i përshtatshëm për ndërmarrjet.

Demiurge:

Demiurge mbështet të dy Python 2 dhe 3 dhe ndërmerr një sërë detyrash scraping në të njëjtën kohë. Është i përshtatshëm për redaktorët e videos, webmasters dhe programuesit dhe mund të gërmoj deri në 40 fotografi video dhe audio në një minutë.

Feedparser:

Feedparser është i mirë për ndërmarrjet dhe degët e lajmeve dhe kontrollon nëse videot që po përpiqeni të mbanit në ATOM dhe RSS feeds. Siguron rezultate cilësore dhe ka një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur. Feedparser është gjithashtu i përshtatshëm për përkthyes të pavarur dhe startups dhe vjen në një version falas. Lejon me lehtësi përmbajtjen themelore dhe të lexueshme nga skedarët e dëshiruar dhe siguron rezultate në formën e tabelave ose listave Source .

December 22, 2017