Back to Question Center
0

Si të merrni një vendim të vërtetë të informuar për mjetin online për Amazon për Amazon?

1 answers:

Zgjedhja e mjeteve të duhura për fjalen online për optimizimin e kërkimeve në Amazon është një detyrë me të vërtetë sfiduese. Duke pasur parasysh se renditja e produktit tuaj SEO po rrotullohet kryesisht rreth një kërkimi të duhur në thellësi të fjalës, le të kalojmë shpejt nëpër pikat kryesore të optimizimit të ecommerce - për ju që të merrni një vendim të mirë-informuar dhe të merrni zgjedhjen e duhur. Dhe unë nuk do t'ju jap ndonjë rekomandim të drejtpërdrejtë në lidhje me ndonjë mjet të vetëm fjalen online për Amazon. Dua të them se është vetëm tek ju që të vendosni se çfarë do të përshtatet me dyqanin tuaj të dërgesës së shpejtë. Vetëm mbani në mend idetë e mëposhtme kryesore dhe sugjerimet e thjeshta që unë kam rafinuar kohët e fundit përmes disa viteve të fundit në industri, dhe përvojën time praktike në lidhje me këtë temë.

Para çdo gjëje, le të përballen me atë - Amazon SEO ka shumë gjëra të ndryshme që nuk punojnë domosdoshmërisht në të njëjtën mënyrë si për kërkimin konvencional në internet me Google. Marrë në përgjithësi, pika kryesore e ndryshimit është se optimizimi i Amazon është një vepër shumë më e gjerë dhe më e detajuar, e cila është bast kryesisht në qëllimet blerëse të blerësit dhe fjalë kyçe shumë specifike të produktit pikërisht në shënjestër në pritje të blerësve tuaj potencialë.

Krijimi i listës suaj kryesore të fjalë kyçe që duhet të fitoni nuk është aq e vështirë sa mund të mendoni. Në fakt, nuk ka nevojë të nxitoni duke u përpjekur për të gjetur mjetin tuaj të fundit me një ndalesë për Amazon për Amazon. Unë do të thotë që ju do të ishte shumë më mirë të filloni studimin tuaj në thellësi duke përdorur shumë bazat, për shembull, që Google i mirë i vjetër Keyword Planifikues. Seriozisht, kjo do të ishte një goditje e shkëlqyer për ju që të merrni një pasqyrë të plotë të të gjitha termave të kërkimit të lidhur dhe fjalorit kryesor blerës që do të mbështeteni.

Ndiqni Strukturën Kryesore të Amazon Përmbajtja SEO

Këtu është kur ju do të duhet të marrë zgjedhjen tuaj përfundimtar për mjet online fjalen për Amazon. Edhe një herë - nuk do t'ju jap një rekomandim të drejtpërdrejtë ose do të prezantoj ndonjë zgjidhje individuale. Vetëm shfletoni në Google për një mjet popullor dhe të provuar me reagime të mira të konsumatorëve - dhe keni përfunduar. Çështja është se ka shumë oferta të ndryshme (ose në qasje të hapur, ose me një abonim të paguar) për ju që të vazhdoni me një hulumtim të përshtatur në mënyrë specifike për e-commerce. Thënë thjesht, nganjëherë shumë fjalë kyçe të fituara potencialisht ose frazat e kërkimit të gjatë që mund të keni në listën tuaj kryesore - thjesht nuk arrijnë të rezultojnë në fitimet aktuale të trafikut (për të mos përmendur progresin tuaj të pritshëm drejt normës më të mirë të konvertimit).

Bëni Diferencën midis Llojave të Fjalë kyçeve

Mos e kaloni kohën tuaj në hulumtimin e të gjithë listës së fjalëve premtuese kërkimi gjatë bishtit. Mos harroni - ato vargje që tërheqin së bashku disa fjalë dhe shprehje zakonisht kanë një nivel përgjithësisht më të ulët të konkurrencës së fjalëve. Prandaj, duke investuar kohën tuaj në gjetjen e një kombinimi kërkimi me të vërtetë të nënvlerësuar nga konkurrentët tuaj më të afërt - është çelësi i suksesit tuaj komercial në Amazon. Në fund të fundit, këtu është vetëm një fakt i ftohtë - pothuajse 70% e kërkimeve të produktit në Amazon vlerësohen të vijnë veçanërisht përmes pyetjeve të kërkimit të gjatë. Kjo do të thotë që koha juaj dhe përpjekja e kaluar atje do të paguhen gjithmonë, sigurisht Source .

December 22, 2017