Back to Question Center
0

Si të bëhesh një tregtar vërtet i suksesshëm në Amazon?

1 answers:

Çdo shitës i suksesshëm online që shitet në Amazon duhet të marrë gjithmonë vetëm vendime të mirë-informuara. Dhe kur është fjala për optimizimin e listës së produktit, duke e drejtuar atë pa të gjitha të dhënat e duhura të fjalëve të shoqëruara me një depërtim të vlefshëm konkurrues - nuk do të merrni biznesin tuaj të drop-shipping deri në pikën e ndonjë rrjedhe pozitive të fitimit të vazhdueshëm të të ardhurave. Pra, le të ballafaqohemi me të - nëse doni të shihni veten si një tregtar i madh në Amazon duke përfituar nga një rrjedhë vazhdimisht në rritje e vizitorëve të blerjeve, është koha që të zgjidhni softuerin e duhur për kërkimin e fjalëve dhe më në fund të merrni listën tuaj të produktit të optimizuar mirë.

Në këtë mënyrë, ju do të keni patjetër shanse më të forta për të qëndruar në krye të kërkimit të produktit. Në fund të fundit, për të pompuar më shumë trafik të internetit në listën tuaj të produkteve në Amazon, që potencialisht mund të rezultojë në një shkallë më të lartë të konvertimit, duke dhënë një nxitje në promovimin e përgjithshëm të renditjes në atë treg konkurrues.

Tani Çfarë?

Dhe më poshtë unë do t'ju tregoj ndoshta një nga mjetet më të mira fjalen që janë në dispozicion deri tani. Çdo tregtar që shitet në Amazon duhet të dijë për këtë, jam i sigurt. Vini re, megjithatë, se nuk kam lidhje me promovimin apo që Perëndia ndalon të shtyjë ndonjë lloj të veçantë të softuerit në internet ose mjetet shitës të Amazon për qëllime komerciale. Vetëm duke vepruar si një samaritan i mirë i gatshëm dhe i gatshëm për të ndarë disa nga përvojat e mia të mëparshme optimizuese me ju djema. Ju lutemi të doni dhe favorizoni, zgjidhjen time me një ndalesë për tregtinë e Amazon - SECockpit. Le të shohim më në fund se çfarë është.

SECockpit

Është vegla e parë e hulumtimit të fjalës që dua t'ju përfaqësoj për sot. Në fakt, SECockpit nuk është vetëm një gjetës fjalen e vetme. Për të qenë më preciz, është një shërbim online i plotë i yndyrë i projektuar jo vetëm për Amazon por për optimizimin e ndoshta çdo listimi të produkteve ecommerce në internet në mënyrë që të shihet në mesin e rezultateve më të rëndësishme të kërkimit. Dua të them se kjo kornizë me të vërtetë e gjërë tërheq së bashku fjalë për fjalë çdo gjë që mund të keni nevojë si një tregtar i zgjuar që shitet në Amazon.

Këtu janë disa nga përfitimet më të forta që kam gëzuar për listën time të produktit:

  • formojnë shpejt një listë masive të fjalë kyçe potencialisht fitimtare;
  • të kuptojnë tendencat kryesore të kërkimeve të blerësve gjatë bishtit dhe të ndihmohen me sugjerime të vlefshme;
  • zbulojnë mundësi më të mira dhe më të mira optimizuese - me një vështrim konkurrues mbi fjalët kyçe që nxirren drejtpërdrejt nga shitësit kryesorë në kategorinë tuaj të produktit ose kampe të tregut në Amazon;
  • përcjell renditjet aktuale të fjalëve - të dy performancat e listës suaj dhe progresin më të mirë të kundërshtarëve tuaj më të afërt që tashmë renditen mirë për çdo fjalen specifike ose një kombinim pikërisht të shënjestruar;
  • përfitojnë nga të dhënat analitike me të vërtetë superiore dhe të pakufizuara, së paku përmes një periudhe prove të 30 ditëve të disponueshme në qasje të hapur. Për fat të keq, për të marrë veçori më të përparuara në baza të përhershme, do të duhet të kaloni procedurën e tyre të abonimit, dhe sigurisht, të paguani disa para mujore Source .
December 22, 2017