Back to Question Center
0

Si të identifikoni fjalë kyçe më të mira për shitje për listings Amazon?

1 answers:

Është një jo-brainer që për një lançim të suksesshëm të produktit çdo shitës duhet të ketë listën e duhur të shitjes së fjalë kyçe për optimizimin e listings Amazon. Kur vlerësohet mënyra e drejtë, këto shprehje të kërkimit në mënyrë të përpiktë dhe kombinime fjalësh mund të ndihmojnë ofertat tuaja të shfaqen vetëm përpara blerësve tuaj potencialë duke përdorur një frazë të lidhur në distancë për të gjetur se çfarë kanë nevojë. Kjo është arsyeja pse ndoshta mënyra e vetme për të maksimizuar potencialin tuaj të biznesit për të gjeneruar të ardhura është që produkti juaj të jetë i pozicionuar në shitje me sa më shumë kërkime të kërkuara më të larta dhe për këtë arsye shumë të vlefshme. Por a ka ndonjë qasje universale për të zotëruar fjalë kyçe për listings Amazon si një pro? E pra, le të shohim. Përpara çdo gjëje tjetër, le të ballafaqohemi me atë - motorët e kërkimit më të mëdhenj (si vetë Google) po shohin kryesisht në

koha mesatare për vizitë përdoruesish, si dhe metrics me anë të klikimeve, për të marrë një vendim të arsyeshëm për dhënien e një pozicioni personal të rangut për secilën faqe në Internet, që gjendet në internet brenda indeksit të saj. Në të njëjtën kohë, megjithatë, algoritmi i kërkimit Amazon A9 po rrotullohet rreth vetëm një matjeje të fuqishme të shitjes - shkalla e konvertimit tregon se sa mirë (ose jo) vizitorët konvertohen nga klientët tuaj potencialë tek blerësit e vërtetë. Kjo do të thotë që progresi më i fundit i shitjeve dhe numri i vlerësimeve pozitive të blerësve merren parasysh edhe nga algoritmi i A9 si faktorë shumë të fortë të rangimit.

Filloni kërkimin tuaj të fjalëve me një copë mendjeje

Pra, si të arrini suksesin në marrjen e renditjes më të mirë organike në SERP-in e Amazon-it që nga fillimi? Unë besoj se të gjithë ata që shesin aty (dhe tregtarët e rinj në internet, në veçanti) duhet të fillojnë të bëjnë listat e tyre të produkteve më tërheqëse për t'u njohur nga A9 si cilësi, definitivisht ia vlen të tregohet një numri në rritje klientësh potencialë që bëjnë blerje në internet me Amazona. Dhe këtu është ajo që mund t'ju ndihmojë shumë. Konsideroni listën e mëposhtme të shkurtër me një vijë me sugjerime të thjeshta dhe sugjerime për t'u kthyer në shënjestër të fjalëve të duhura për listat tuaja në Amazon - në një përpjekje të qetë dhe plotësisht të kontrollueshme.

  • Mundohuni të mendoni jashtë kutisë .

    Mos harroni se çdo mënyrë që audienca e synuar mund të kërkojë për artikujt tuaj në shitje - potencialisht mund të bëhet fjalë kyçe juaj e fitimit përfundimtar ose kombinimi i kërkimeve afatgjata.
  • Mos hezitoni të kontrolloni një thesaurus dy herë për të gjetur sinonime të tjera premtuese atje, si dhe fjalë kyçe të LSI që lidhen me produktin ose kategorinë tuaj të artikullit.
  • Sigurohuni që të konsideroni vëllimin e kërkimit të vlerësuar për çdo fjalen para se të futeni në listën tuaj kryesore të kandidaturave potencialisht fitimtare. Unë rekomandoj që të përdorni mjete fjalësh si Fjalë Merchant ose Inspektori Keyword për t'ju ndihmuar të merrni vlerësimet mesatare të asaj metrike.
  • Mbani në mend se nganjëherë kombinimet e kërkimit me të vërtetë mund të gjenden edhe në fjalët e gabuara, versionet opsionale të formave të njëjës / shumës, si dhe ndryshimet e fjalëve në pjesë që lidhen me të njëjtën temë Source .
December 22, 2017