Back to Question Center
0

Cila është mënyra më e mirë për të optimizuar listings Amazon për shitësit rishtar?

1 answers:

Amazon është motor kërkimi më i madh në botë, të paktën ai që merret me ofertat e shitjeve në internet për çdo produkt që mund të imagjinoni. Dhe në ju jeni një shitës rishtar atje, duhet të dini rregullat kryesore të lojës në mënyrë që mbijetesa në atë treg me të vërtetë të mbushur me njerëz të bëhet shumë më e lehtë për ju. Dhe mënyra më e mirë për të bërë një terren të fortë për progresin tuaj komercial është që të zgjedh listat tuaja në Amazon për caqet kryesore të synuara në mënyrë që oferta juaj e produktit të shfaqet dukshëm në produktet SERP. Kjo është arsyeja pse më poshtë do t'ju jap disa këshilla të shkurtra dhe truket për të optimizuar listat e Amazon si një pro, edhe nëse jeni ende duke kërkuar si një shitës rishtar i cili i merr hapat e tij fillestar në suksesin e fundit të shitësit. Përpara çdo gjëje, le të përballet me atë - Optimization search Amazon gjithmonë fillon me formimin e një faqe të detajuar të përkryer përshtatura për çdo produkt që keni marrë në shitje. Ndërsa krijoni këto elemente të faqes tuaj të detajeve të produktit, është me të vërtetë e rëndësishme të jeni të saktë por plotësisht plotësisht të shkruani një faqe me të vërtetë bindëse të produktit që do të udhëzonte çdo klient potencial për të bërë blerjen përfundimtare veçanërisht me ju dhe askund tjetër. Prandaj unë rekomandoj që të formoni elementët kryesorë të faqes tuaj të detajuar të produktit për të optimizuar listat tuaja në Amazon, si më poshtë:

  • Titulli i produktit - duhet të jetë gjithnjë unik dhe konciz. Bëni atë si të saktë dhe tërheqës për stilin e përgjithshëm të Amazon për titujt e produktit të jetë e mundur. Duke vepruar kështu, mbani mend - titulli i produktit është vendi më i mirë për të vendosur fjalë kyçe të objektivit tuaj kryesor dhe frazat e kërkimit gjatë bishtit në rënien e rendit të rëndësisë së tyre. Vini re, megjithatë, që ju rekomandohet fuqimisht që të shmangni çdo fjalëkuptim të dyfishtë që përdoret si në titullin tuaj të produktit, ashtu edhe në pjesën tjetër të seksioneve të tjera të produktit që keni.
  • Pikat e bulletit - ky seksion i faqes së detajeve të produktit zakonisht ndërtohet me pesë deklarata plumbash. Bëni ato të mbulojnë vetëm informacionin më të rëndësishëm në mënyrë që ata të përshkruajnë tiparet primare / përfitimet e artikullit tuaj në shitje. Në fakt, lista "ideale" e plumbave synon të riintegrojë informacionin më të rëndësishëm tashmë të shpallur në titullin tuaj të produktit.

  • Përshkrimi i produktit - në të vërtetë, është një pjesë më e zgjeruar e listës suaj të plumbave. Në këtë mënyrë, përshkrimi i produktit ka për qëllim të nxjerrë në pah karakteristikat kryesore të artikullit në shitje, mbështetur me elementët e përgjithshëm të përdorimit / mirëmbajtjes së përditshme. Merr parasysh këtu edhe karakteristikat e mëposhtme: përmasat e produktit, përshtatshmërinë e moshës / aftësisë, përmbajtjen dhe kushtet për produktin, gjendjen e origjinës etj.Vini re, megjithatë, që kurrë nuk duhet të përfshini këtu informacionin për prodhuesit dhe çmimet, ose ndonjë të dhënë për qëllime promovuese të hapura.
  • Imazhe të Produktit - qëndron për grupin e imazheve vizuale që japin një përshkrim shtesë të produktit dhe pasqyrën e tij të përgjithshme që tregon çdo anë të funksioneve dhe mjeteve kryesore të përdorimit. Ky seksion rekomandohet që të përfshijë gjashtë ose shtatë imazhe të rëndësishme të produktit, të cilat duhet të jenë plotësisht bindëse për çdo klient potencial që e konsideron blerjen me ju Source .
December 22, 2017