Back to Question Center
0

Aksionet e semaltëve Mënyra më e mirë për të grumbulluar të dhëna nga një website

1 answers:

Octopar është një mjet i dobishëm dhe i fuqishëm për grerëzimin e të dhënave . Mund të zgjedh dhe të shtyjë përpjekjet për nxjerrjen e të dhënave në nivelin e ardhshëm. Octoparse vjen si në versione të lira dhe të paguara. Me versionin e saj të lirë, mund të korrni deri në pesë mijë web faqe shpejt.

Octoparse mbledh dhe grumbullon të dhëna nga interneti dhe ka më shumë se 150,000 përdorues në mbarë botën. Që nga viti 2014, Octoparse ofron shërbime të ekstraktimit të të dhënave të profilit të lartë dhe përpiqet të bëjë përmirësime kudo që të jetë e nevojshme.

Të dhënat zakonisht janë në dispozicion në internet në formë të pastrukturuar. Me Octoparse, nuk mund të grumbullosh vetëm të dhënat, por gjithashtu mund ta organizosh siç duhet. Informacioni i disponueshëm mund të shndërrohet në informacione të vlefshme, në sajë të Octoparse për të bërë të mundur. Disa nga karakteristikat dalluese të tij janë përmendur më poshtë.

1. Mirë për jo-programuesit

Octopar bën të lehtë për ju që të nxjerrni të dhëna nga interneti pa ndonjë aftësi programimi. Ky mjet është i përshtatshëm për të dy jo-koduesit dhe jo-programuesit dhe automatikisht nxjerr përmbajtjen e uebit nga dy faqet dinamike dhe bazë. Për më tepër, kjo na lejon të ruajmë të dhënat në një formë të pastër dhe të strukturuar. Me Octoparse, ju mund t'i ktheni lehtë të dhënat në TV me porosi dhe të merrni rezultatet e dëshiruara.

2. Octoparse si një shërbim cloud:

Octoparse është një platformë e re që nxjerr faqet e internetit të shumta në një orë dhe ju merr rezultatet e dëshiruara, duke kursyer kohën dhe energjinë tuaj. Ju nuk duhet të shqetësoheni për kufizimet e harduerit sepse ky mjet nuk ka nevojë për mirëmbajtje dhe mund ta kryejë detyrën e tij në baza të rregullta.

3. Monitorimi i çmimeve me Octoparse:

Një nga tiparet më të dallueshme të Octoparse është se ju ndihmon të monitoroni çmimet dhe të krahasoni produkte të ndryshme. Ai është i përshtatshëm për faqet e internetit të tilla si Amazon dhe eBay dhe merr të dhëna nga faqja e konkurrentit tuaj lehtë. Përveç kësaj, ky mjet nxjerr të dhëna në kohë reale me vetëm disa klikime dhe kursen shumë kohë.

4. Generate leads:

Me Octoparse, ju mund të gjeneroni pista dhe të ndërtoni listën tuaj të shitjeve brenda disa sekondash. Ju nuk keni nevojë për ndonjë aftësi programimi sepse Octoparse do të heqë automatikisht një sasi të madhe të të dhënave. Kjo do t'ju ndihmojë të promovoni ose reklamoni markën tuaj në një mënyrë më të mirë. Me Octoparse, ju mund të përmirësoni strategjitë tuaja të marketingut dhe mund të merrni vendime dhe parashikime më të mira.

5. Mirë për studentët dhe mësuesit:

Studentët dhe mësuesit gjithmonë kanë nevojë për të dhëna të sakta për të fuqizuar hulumtimin e tyre. Me Octoparse, ju mund të rreshtoni sa më shumë web faqe të jetë e mundur dhe mund të merrni informacion nga ebooks dhe revistave me lehtësi. Kjo do t'ju ndihmojë të merrni të dhëna të kuptueshme dhe të shkallëzuara në asnjë kohë.

6. Pika-dhe-klikoni Interface:

Octoparse është i njohur mirë për pikë-dhe-click interface. Teknologjia e avancuar e mësimit të makinës lokalizon dhe grumbullon të dhëna me vetëm disa klikime. Ju vetëm duhet të nxjerrë në pah të dhënat që dëshironi të kryqëzoni ose të futni një URL të faqes së internetit dhe të lejoni Octoparse të kryejë detyrën e tij. Do të merret me të gjithë punën e çrregullt prapa ekranit.

7. Merret me të gjitha llojet e faqeve të internetit:

Nëse ju duhet të nxjerrni të dhëna nga një blog privat ose një website dinamik, Octoparse mund të merret lehtë me të gjitha llojet e vendeve. Mund të grumbullosh të dhëna nga JavaScript, AJAX, dhe dokumentet HTML dhe të kurseni kohën dhe energjinë Source .

December 22, 2017