Back to Question Center
0

Semalt: Grepsr - Një platformë efektive e zgjerimit të Chrome

1 answers:
Grepsr është një platformë e mahnitshme dhe e thjeshtë për nxjerrjen e uebit, ku përdoruesit mund të mbledhin dhe të organizojnë të ndryshme

të dhëna nga rrjeti. Ai fokusohet tek përdoruesit jo-teknikë të cilët janë të gatshëm të paguajnë një çmim për të mbledhur dhe organizuar të dhënat e tyre në një mënyrë të strukturuar mirë. Ky mjet për nxjerrjen e uebit ofron avantazhet e mëposhtme për përdoruesit e tij:

Kurseni kohë dhe energji

Përdoruesit mund të nxjerrin një numër të dhënash nga faqet e internetit të ndryshme pa pasur nevojë të përdorin komplikime mjetet e softuerit. Ata thjesht duhet të planifikojnë kalendarin e tyre në baza të rregullta për të kryer detyrat. Është një program i thjeshtë për grerëzimin me një ndërfaqe të lehtë për përdoruesit e kuptueshme për përdoruesit teknikë. Sot shumë klientë e përdorin këtë platformë për të gjeneruar rezultate të mëdha për kompanitë e tyre. Grepsr është e garantuar që t'u japë atyre të dhënat e duhura sa herë që kanë nevojë.

Përdor mjete efektive dhe detyra të automatizuara

Grepsr përdor disa mjete me të vërtetë të mahnitshme, si dhe mbështetje dhe integrim të madh. Si rezultat, ai ofron një platformë të lehtë për përdoruesit e tij, të cilët dëshirojnë të përdorin mjete të veçanta për nxjerrjen e pothuajse çdo gjë nga rrjeti. Për shembull, ky program software merret me të dhëna B2B, të tilla si çmimet e produkteve, listat e stoqeve, emrat, si dhe kontaktet e biznesit.

Nuk është gjithmonë një detyrë e lehtë për kërkuesit e uebit që të nxjerrin të gjitha të dhënat që u nevojiten. Për shembull, nëse përpiqen të mbledhin çmimet e rezervave të caktuara nga faqet e uebit dhe një faqe e internetit ndryshon strukturën e saj, krijimi i tyre kërkon rikthimin. Kjo është një punë që mund të bëhet nga ekspertët e Grespr pa para shtesë.

Ka një numër kompanish në treg që kanë nevojë të gjejnë dhe organizojnë të dhënat e tyre të internetit, si agjensitë e mëdha dhe shitësit me pakicë. Ata të dy kanë të dhëna të shpeshta konkurruese dhe ekspertët e Grepsr mund t'i ndihmojnë ata. Për më tepër, firmat e vogla gjithashtu mund të kenë nevojë që të ndihmojnë për të kopjuar dhe ngjitur të dhënat nga uebfaqja automatikisht.

Krijo projekte me Grepsr

Kur përdoruesit krijojnë një projekt të caktuar, kjo platformë software i analizon ato dhe i dërgon përdoruesve një kuotë të veçantë (çmim). Sapo të krijohet çmimi, krijohet një nxjerrës i të dhënave dhe fillon procesi i mbledhjes së të dhënave. Hulumtuesit e uebit njoftohen nga profesionistët e Grepsr nëpërmjet njoftimeve të aplikacioneve ose emaileve.

Kjo platformë e nxjerrjes së softuerit përdor enkriptimin e notave, kështu që përdoruesit mund të jenë të sigurtë që të gjithë informacionet e tyre janë të sigurta. Për më tepër, ata duhet të dinë se çdo herë që duan, ata mund të kenë kontroll të plotë të të dhënave të tyre Source .

December 22, 2017