Back to Question Center
0

Semalt: Çfarë është linku i faqes Veglat e Scraping. 3 Karakteristikat dalluese të këtij karierë online

1 answers:

Faqe e Lidhjes Scraping Tool parses HTML kodet e një faqe dhe nxjerr lidhjet nga faqet e internetit të ndryshme. Sapo të dhënat të jenë plotësisht të skrapuara, ajo tregon lidhjet në formën e tekstit dhe e bën punën tonë më të lehtë. Ky karierë online nuk është vetëm i mirë për lidhjet e brendshme, por gjithashtu tregon lidhjet e jashtme dhe i transformon të dhënat në formë të lexueshme. Lidhjet e dumpingut janë një mënyrë e lehtë për të gjetur aplikacione të ndryshme, faqet e internetit dhe teknologjitë e bazuara në ueb. Qëllimi i faqes Lidhjet Scraping Tool është të hall informacion nga vende të ndryshme. Është ndërtuar me një mjet të plotë dhe të drejtpërdrejtë të komandës me emrin Lynx dhe është kompatibil me të gjitha sistemet operative. Lynx është përdorur kryesisht për të testuar dhe troubleshooting faqet e internetit nga një linjë komande. Faqja lidhës kruese është një mjet i dobishëm që u zhvillua së pari në 1992. Përdor protokollet e Internetit duke përfshirë WAIS, Gopher, HTTP, FTP, NNTP dhe HTTPS për të marrë punën tuaj të kryer.

Tre karakteristika kryesore të mjetit:

1. Përdorimi i lidhjeve të faqes mjet për scraping , ju mund të korrni ose ekstraktoni të dhëna në fije të shumëfishtë. Scrapers zakonshëm të marrë orë për të kryer detyrat e tyre, por ky mjet shkon thread të shumta për të shfletoni deri në 30 faqe web në të njëjtën kohë dhe nuk e humbni kohën tuaj dhe energji.

2. Ekstraktimi i të dhënave nga faqja dinamike:

Disa vende dinamike përdorin teknika të ngarkimit të të dhënave për të krijuar kërkesa asinkronike si AJAX. Kështu, është e vështirë për një kruajtës të zakonshëm për nxjerrjen e të dhënave nga ato vende. Lidhjet e faqes Veglat e Scraping, megjithatë, kanë tipare të fuqishme dhe u mundëson përdoruesve të mbledhin të dhëna nga të dyja faqet bazë dhe dinamike me lehtësi. Për më tepër, ky mjet mund të nxjerrë informacione nga faqet e mediave sociale dhe ka funksione të mençura për të shmangur gabimin e 303.

3. Informacioni i Eksportit në çdo Format:

Lidhjet e Lidhjeve Scraping Tool mbështet formate të ndryshme dhe eksporton të dhëna në formën e MySQL, HTML, XML, Access, CSV dhe JSON. Ju gjithashtu mund të kopjoni dhe ngjitni rezultatet në një dokument Word ose shkarkoni direkt skedarët e nxjerrë në hard drive tuaj. Nëse rregulloni cilësimet e tij, faqja lidh me mjetet e grisjes do të shkarkojë automatikisht të dhënat tuaja në hard diskun tuaj në një format të paracaktuar. Ju mund të përdorni këto të dhëna jashtë linje dhe mund të përmirësoni performancën e sitit tuaj në një masë.

Si ta përdorni këtë mjet?

Duhet të hyni në URL dhe të lejoni këtë mjet për të kryer detyrën e tij. Së pari do të analizojë HTML dhe do të nxjerrë të dhëna për ju bazuar në udhëzimet dhe kërkesat tuaja. Rezultatet zakonisht shfaqen në formën e listave. Sapo lidhjet të jenë plotësisht të scraped, një ikonë do të shfaqet në anën e majtë. Nëse merrni mesazhin "Nuk u gjetën lidhje", mund të jetë sepse URL-ja që keni futur është e pavlefshme. Sigurohuni që keni hyrë në URL-në aktuale për nxjerrjen e lidhjeve. Nëse nuk jeni në gjendje të nxjerrni lidhjet me dorë, një tjetër mundësi është që të përdorni API-të. Një API përdoret në një mënyrë ad-hoc dhe trajton qindra pyetje në orë për përdoruesit Source .

December 22, 2017