Back to Question Center
0

Çfarë duhet të di për profilin e backlink të faqes për të rritur SEO-in time?

1 answers:

Para çdo gjëje tjetër, le të fillojmë me bazat. Ekzistojnë vetëm tre lloje kryesore të lidhjeve që lidhen me profilin tuaj në faqen e pasme të faqes, kur është fjala për rritjen e progresit të përgjithshëm të SEO në shkallë. Prandaj, për fillim, duhet të kuptoni se çfarë lloje lidhjesh mund të përfshini në profilin tuaj të linkut të faqes - disa prej tyre punojnë për qëllimin SEO, por pjesa tjetër nuk e mbajnë atë ndikim të matshëm në trafikun tuaj dhe ekspozim më të mirë në kërkim në internet, të paktën direkt.

 • Lidhjet e Brendshme - janë lidhja e faqeve dhe seksioneve të ndryshme brenda një uebfaqeje të vetme ose blogu

  .

  Nga njëra anë, lidhjet e brendshme janë të nevojshme për një logjikë të mirë të arkitekturës së faqes që do të bëjë mirë jo vetëm për një shfletim më të mirë të përdoruesve, por është potencialisht i favorshëm për një indeksim më të shpejtë dhe më cilësor nga bots zvarritëse e kërkimit. Nga ana tjetër, megjithatë, një rend i vendosur i fondacionit është ndoshta i pavarur në një pjesë të pavarur që mund të japë sinjal pozitiv pozitiv që ia vlen të tregohet një auditori më i gjerë. Shënim: lidhjet e brendshme që gjenden brenda çdo profili të faqes së prapme nuk kanë ndikim të vërtetë të matshëm në trafikun e uebit, si dhe SEO në tërësi. Është vetëm rregulli i lojës - dhe rregullat e mëposhtme mund të shpërblehen, të paktën herë pas here, apo jo?
 • Lidhjet e jashtme - të marra në përgjithësi, ky lloj lidhje përdoret saktësisht për qëllime të SEO. Duke qenë ndër faktorët më të padurues në sytë e motorëve të kërkimit të mëdhenj si Google vetë, si dhe Yahoo dhe Bing, lidhjet e jashtme lidhin lexuesit e faqes tuaj ose blogun me pjesën tjetër të botës në internet. Dhe këtu vjen një sërë metrikë lidhjesh më vendimtare (si PageRank, Autoriteti i Domainit, Besimi i Përdoruesit, Autoriteti i Faqeve, etj.). Prandaj, çdo profil i backlink faqes dëshiron t'i ketë të gjitha ato në maksimum të mundshëm - ata mund të krijojnë një përshtypje të fortë për motorët e kërkimit që një faqe apo blog i tillë është duke u treguar në krye të SERP-ve. Lidhje cilësore mund të mbizotërojnë botën

  Seriozisht, faqja juaj e faqeve të faqeve të faqeve është në të vërtetë edhe më e rëndësishme se sa mund të mendoni. Dua të them se lidhjet me cilësi të lartë me një rezultat të fortë në PageRank dhe Domain Authority do të thotë që ju nuk jeni vetëm një autoritet i besueshëm dhe i besueshëm në internet, por përmbajtja juaj e faqeve është kaq unike dhe jep kaq shumë vlerë - që njerëzit e tjerë në të gjithë rrjeti nuk mund të ndihmojë, por të zhvendosë dhe të drejtojë një pjesë të matshme të trafikut të tyre - direkt në faqen tuaj ose në faqet e blogut.

  Çfarë bën një prapambetje të mirë në SEO

  1. Natyra e vërtetë - kjo do të thotë që çdo lidhje në profilin tuaj është ndërtuar në mënyrë të sigurtë dhe organike, pa marrë pjesë në ndonjë skemë të paguar, të ndërlikuar ose eksplicite relacionale të ndërtimit të lidhjes.

  2. Përshtatshmëria e pastër - qëndron për aftësinë e tyre për t'u përputhur me temën kryesore ose diskutimin e temave për të sjellë vetëm trafikun organik të synuar në mënyrë të saktë në të dyja anët e marrëveshjes .

  3. Autoriteti dhe besimi - është një karakteristikë vetë-shpjeguese, pasi çdo kthesë që mund të transferojë një pjesë të asaj lëngje lidhëse misterioze duhet të jetë gjithashtu i fuqishëm,. e. , duhet të vijë nga vende të përshtatshme, të cilat i shërbejnë mirë nevojave të përdoruesve të gjallë Source .

December 22, 2017