Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat për të rritur shitjet Amazon në Mbretërinë e Bashkuar?

1 answers:

Pronarët Amazon filluan këtë biznes si një librari në internet. Këtë vit, Amazon blen 20 vjetorin e vet si shitësi më i madh në Internet. Është një shembull i shkëlqyer se sa durim dhe punë e vështirë mund të kthejnë një biznes të vogël lokal në platformën më të shquar të biznesit botëror.

Popullariteti i kësaj platforme po rritet me shitësit. Sipas të dhënave statistikore, $ 88,000 janë shpenzuar çdo minutë globalisht në këtë platformë tregtare. Pra, kjo është një mundësi e përkryer për shitësit që të zhvillojnë biznesin e tyre atje dhe të rrisin të ardhurat e përgjithshme.

Megjithatë, nuk është aq e lehtë sa ishte më parë, për të rritur shitjet në Amazon. Çdo ditë mijëra tregtarë të rinj online përpiqen për fat të mirë në këtë platformë dhe më pas një konkurrencë po rritet me ecurinë gjeometrike. Kjo është arsyeja pse të bëhet e dukshme në këtë platformë; ju duhet të dini disa mënyra të ndërlikuara për të rritur shitjet tuaja në Amazon në Mbretërinë e Bashkuar dhe të jeni në gjendje t'i ktheni ato në praktikë.

Ky artikull është dizajnuar për të treguar se si të përmirësoni llogarinë tuaj të biznesit në Amazon për ta bërë atë të dukshme për klientët tuaj potencial nga e gjithë bota. Pra, le të diskutojmë disa nga këto truket optimizuese në Amazon.

Teknikat praktike për të rritur shitjet tuaja në Amazon Mbretëria e Bashkuar
  • Fuqia e rishikimeve organike nuk mund të nënvlerësohet. Ato janë thelbësore për promovimin e biznesit tuaj ndërsa përdoruesit krijojnë vendimin e blerjes së tyre bazuar në rishikimet e produkteve tuaja. Në përgjithësi, vendimi i blerësit është një proces vendimmarrës i klientëve të mundshëm lidhur me transaksionet e mëparshme të tregut gjatë blerjes së një produkti ose shërbimi. Shqyrtimet më të mira të produktit që keni, aq më i lartë do të renditet në faqen e rezultateve të kërkimit të Amazon. Sipas të dhënave statistikore, më shumë se 88% e konsumatorëve kontrollojnë reagimet në lidhje me produktin përpara se ta blejnë atë.

   Si një tregtar online i ardhshëm, ju duhet të mendoni përtej qartë dhe shikoni për mënyrat e jashtëzakonshme për të gjeneruar reagime. Për shembull, gjeni komente mbi produktet e tua që përfshijnë multimedia. Të gjitha komentet me fotot e produktit ose videot e paboxing mund të jenë të dobishme për përmirësimin e vetëdijes tuaj në markë. Ju mund t'i inkurajoni klientët tuaj të bëjnë përshtypje të tilla krijuese për një zbritje ose një dhuratë. Nëse i njeh njerëzit në vend që kanë gëzuar produktin tuaj, atëherë kërkoni që ata të lënë një rishikim në faqen tuaj Amazon. Për më tepër, mund të shfrytëzoni programe të ndryshme kthyese për të rritur volumin e kritikave të dorëzuara dhe për të kthyer reagimet neutrale ose negative në ato pozitive.

   • Përfitoni nga giveaways

   Siç u përmend më parë, reagimet pozitive mund të ndikojnë ndjeshëm në gradën tuaj të biznesit në Amazon. Pra, për të krijuar reagime të reja cilësore, mund t'u ofroni klientëve zbritje kodet në këmbim të një shqyrtimi. Si rezultat, mund të përmirësojë menjëherë renditjen tuaj të kërkimit në Amazon dhe t'ju ndihmojë të rritni shitjet tuaja.

   Për më tepër, është një ide e mirë për të krijuar dhurata në baza të rregullta. Kjo do t'ju ndihmojë të krijoni një imazh pozitiv të markës suaj dhe të krijoni vullnet të mirë. Nëse përdoruesit qëndrojnë për të kënaqur cilësinë e produkteve tuaja, ata do të kenë më shumë gjasa të vijnë tek ju herën tjetër Source .

December 22, 2017