Back to Question Center
0

Rishikimi i Semalt - Softueri për nxjerrjen e të dhënave në internet për projektet tuaja online

1 answers:

Mjetet e skrapit të internetit automatizojnë procedurën e nxjerrjes së të dhënave të internetit dhe mund të integrohet me ndonjë shfletues web. Ju vetëm duhet të tregoni fushat e të dhënave që ju kërkoni të mbledhni, dhe këto mjete do të bëjnë pjesën tjetër për ju. Ato janë të dizajnuara për ndërmarrje dhe ekspertë dhe nuk kërkojnë aftësi teknike. Disa nga këto mjete janë kompatibil me Windows ndërsa të tjerët janë të mira për përdoruesit e Linux.

1. 80 këmbët

80legs është një shërbim i famshëm i zvarritjes së internetit dhe nxjerrjes së të dhënave. Kjo ju lejon të krijoni dhe të ekzekutoni crawls të internetit për të marrë rezultatet e dëshiruara. 80legs është ndërtuar në krye të rrjetit të shpërndarjes së rrjetit të gridave dhe grumbullon të dhëna nga faqet e internetit të ndryshme brenda pak minutash.

2. ParseHub

ParseHub është një nga programet më të mira dhe më të mahnitshme të skrapimit të uebit për projektet tuaja në internet. Ai nxjerr të dhëna të dobishme dhe të lexueshme nga faqet e ndryshme të internetit dhe importo rezultatet në formatet Ajax dhe Javascript. Duke përdorur këtë program, mund të kërkoni përmes formularëve, hapni rënien e rënies, futni në vende të ndryshme dhe nxjerrni të dhëna nga harta dhe tabela në mënyrë të përshtatshme. Rezultatet ofrohen në format JSON dhe Excel.

3. import. io

Importi. io është një mjet efektiv dhe i besueshëm për grumbullimin e të dhënave . Është i përshtatshëm për kompanitë e pavarura për markat shumëkombëshe dhe mund të avancojë kërkimet tuaja akademike. Është mirë për gazetarët dhe i ndihmon ata të mbledhin informacione nga faqet e ndryshme të internetit. Ky mjet për grumbullimin e të dhënave ofron produktin SaaS, duke ju mundësuar të konvertojë të dhënat e papërpunuara në format e kërkuara.

4. DEXI. io

E shoqëruar me teknologji të avancuar të mësimit të makinës, Dexi. io është një mrekulli dhe një nga programet më të lehta të skrapimit në internet në internet. Është zhvilluar nga Henrik, një programues kompjuteri, dhe automatizon procesin e grumbullimit të të dhënave tuaja duke ju dhënë rezultatet më të mira të mundshme. Platforma Inteligjente e Dexit është besuar nga më shumë se 20 mijë kompani si Samsung, Microsoft, Amazon, dhe PwC.

5. Webhouse. io

Webhost. io ndihmon ndërmarrjet të mbledhin, të grumbullojnë dhe të organizojnë të dhënat në mënyrë efikase dhe efektive. Është një program i bazuar në cloud që është i lehtë për t'u përdorur dhe siguron rezultate të shkallëzuara në çast. Webhouse. io është një alternativë e shkëlqyer për Mozendën dhe mund të vendoset në nivelet e njësisë së biznesit. Duke përdorur këtë mjet, mund të publikoni rezultatet në formatet TSV, JSON, CSV dhe XML.

6. Scrapinghub

Scrapinghub është një nga programet më të dobishme të grumbullimit të të dhënave për t'u përdorur. Kjo na lejon të hallkam ose të nxjerrim faqe të ndryshme të internetit pa ndonjë njohuri programimi. Për më tepër, Scrapinghub na jep një fuqinë e zvarritjes së faqeve të internetit nga adresa të shumta IP ose vende.

7. Visual Scraper

Visual Scraper është e madhe për nxjerrjen e të dhënave nga imazhet dhe skedarët PDF. Është e vështirë për ndërmarrjet dhe programuesit për të mbledhur informacione nga faqet e mediave sociale, por Visual Scraper mund të mbledhë të dhëna nga Facebook dhe Twitter. Serveri i saj në internet e bën të lehtë për ju të indeksoni faqet tuaja të uebit dhe të përmirësoni performancën e përgjithshme të faqes suaj.

8. Hub Outwit

Hub Outwit është një aplikacion i avancuar për scraping web. Është projektuar për të grumbulluar informacion nga burimet lokale dhe në internet dhe të njohë URL-të, imazhet, dokumentet dhe frazat në internet, duke e bërë punën tuaj më të lehtë dhe më të mirë. Mund të sigurojë rezultate si në formate të paorganizuara dhe të organizuara dhe eksporton të dhënat tuaja në spreadsheets Source .

December 22, 2017