Back to Question Center
0

Rishikimi i Semalt: Mjetet e Scraping të të Dhënave në Internet që mund t'ju ndihmojnë vërtet

1 answers:

Ne e dimë se rrasja e uebit është e komplikuar teknikë që përfshin shënjestrimin dhe nxjerrjen e informacionit nga një sërë faqet e internetit. Shumica e bizneseve varen nga të dhënat, dhe një mjet i thjeshtë i grumbullimit të uebit mund të zgjidhë problemet e ndryshme të lidhura me të dhënat, duke na siguruar përmbajtje më dinamike dhe më të dobishme.

Përfitimet e prekshme të mjeteve të scraping web janë ato të lehtë për t'u përdorur dhe mund të nxjerrë të dhëna të sakta brenda pak sekondash. Disa nga opsionet janë të lira, ndërsa të tjerët paguhen. Mjetet e scraping web kanë tendencë të ndryshojnë nga njëri-tjetri në bazë të karakteristikave të tyre, opsioneve dhe transportueshmërisë. Disa prej tyre kërkojnë kodet ndërsa të tjerët nuk kërkojnë që të keni aftësi programimi.

1. ParseHub

ParseHub merr mbështetjen e cookies, redirects, JavaScript, dhe AJAX për zvarritje dhe hallkë faqet e internetit të shumta. Ajo mund të identifikojë dhe nxjerrë informacione, në sajë të teknologjisë së saj të mësimit të makinës për të bërë të mundur. ParseHub është më i freskët dhe më i rekomanduar skedari i të dhënave të internetit deri më sot, duke gjeneruar skedarët e prodhimit në forma të ndryshme. Është ideale për përdoruesit e Linux dhe Windows dhe është një aplikim i lirë në internet me pesë opsione të zvarritjes.

2. Agenty

Nëse po kërkoni të nxjerrni një sasi të madhe të të dhënave ose keni planifikuar disa projekte të zvarritjes së uebit, Agenty do të kryejë shumë detyra për ju. Duke përdorur këtë mjet, ju mund të kryeni punë të ndryshme scraping në të njëjtën kohë dhe të grisni një sasi të madhe të të dhënave. Ai na siguron të dhënat e skrapuara në formate JSON, TSV dhe CSV dhe përdor API për të automatizuar grumbullimin e të dhënave në një gjuhë programimi sipas zgjedhjes suaj. Versioni i tij i lirë ka një numër të kufizuar opsionesh, kështu që mund të përfitosh nga versioni i paguar që vjen me një garanci para.

3. CloudScrape

CloudScrape është ende një mjet tjetër për grumbullimin e të dhënave në internet që mbështet një koleksion të madh të të dhënave dhe nuk kërkon ndonjë shkarkim. Ky aplikacion i bazuar në shfletues mund të krijojë lehtësisht crawlerët e tij dhe nxjerr të dhënat në kohë reale për ju. Më vonë, mund t'i ruash të dhënat e nxjerra në Google Drive dhe Box. neto ose merrni atë të eksportuar si CSV dhe JSON.

4. Datahut

Datahut është një mjet shumë i shkallëzueshëm, fleksibël dhe ndërmarrje për nxjerrjen e të dhënave të të dhënave për të gjitha nevojat tuaja të të dhënave. Ju mund të merrni informacionin e saktë me çmime të arsyeshme dhe 100% garanci para-mbrapa. Ju duhet të mbani mend se nuk ka version të lirë të Datahut, por versioni i tij premium është i përshtatshëm për buxhetin dhe i përshtatshëm për startups dhe kompanitë e themeluara. Ai grumbullon të dhëna nga shumë vende dhe mbledh produkte, përmbajtje, imazhe dhe profile për ju.

5. Webhouse. io

Webhost. io është një aplikacion web që siguron qasje të drejtpërdrejtë dhe të lehtë në të dhënat e strukturuara dhe përdor një teknologji të zvarritjes së internetit për të kryer një mori funksionesh. Ajo ka aftësinë të indeksojë faqen tuaj dhe të nxjerrë të dhëna nga faqe të ndryshme të internetit në më shumë se 200 gjuhë. Ai mbështet RSS, JSON, HTML dhe skedarët XML.

6. Fivetran

Një nga mjetet më të mira për grumbullimin e të dhënave është Fivetran. Është një nxjerrëse e të dhënave të fuqishme dhe të besueshme dhe kursen energjinë dhe kohën tuaj. Në një kohë të caktuar, Fivetran mund të nxjerrë 100 deri në 100 000 faqe interneti pa asnjë problem Source .

December 22, 2017