Back to Question Center
0

Çfarë e bën një mjet të mirë për Amazon me një performancë vërtet të matshme?

1 answers:

Të gjithë të njohur me Search Engine Optimization e di se është pothuajse e pamundur të bëhesh një tregtar i suksesshëm në internet në Amazon pa mjet fjalesh duke i bërë gjërat shumë më të lehtë. Kush është kaq i rëndësishëm për të marrë zgjedhjen e duhur? Thjesht sepse në mënyrë të pashmangshme do të duhet të mbash monitorimin e fjalë kyçe të produktit kryesor të synuar, të eksplorosh kombinime kërkimi të reja gjatë bishtit dhe të kërkosh mundësi fitimi të mundshëm të produktit që nuk ke përfshirë në listën tënde deri më tani. Në përgjithësi, qëllimi kryesor i ndoshta ndonjë mjet i besueshëm për Amazon është që të zbulojë konkurrencën e ulët për fjalë kyçe më premtuese blerësish, në mes të qëllimit të blerjes relativisht të lartë për të ndihmuar në evoluimin e më shumë klientëve tuaj potencialë në blerësit e vërtetë. Por si të zgjedhësh opsionin e duhur që do të ishte në mënyrë të përkryer përshtatur me nevojat dhe qëllimet tuaja të biznesit? Epo, kjo varet. Gjë është që një ndihmës me të vërtetë i mirë në internet ka për qëllim t'ju ndihmojë të gjeni fjalë kyçe të drejta dhe frazat e kërkimeve të gjatë të bishtit që do të ndërtonin qëllimin maksimal të përdoruesit. Në këtë mënyrë, pritet të pomposh një vëllim më të lartë kërkimi. Përfundimisht, do të rezultojë në një numër më të madh të marrëveshjeve të përmbushura me sukses në tregun e Amazon, duke i dhënë dritën jeshile promovimit tuaj më të mirë të rangut me kalimin e kohës. Në thelb, çdo zgjidhje e mirë për hulumtimin e fjalëve - nëse është një mjet për hulumtimin e fjalës, platforma online me një vegël universale, një softuer ndjekjeje / automatizimi profesional ose një ofertë specifike "kthyese", ka për qëllim t'ju japë këto shërbime dhe përfitime:

  • Shuma më e lartë e fjalëve të farës.
  • Metrika e vëllimit të kërkimit në kohë.
  • Norma e përgjithshme e CPC.
  • sugjerimet e fjalëve të gjata të bishtit.
  • Niveli konkret i konkurrencës në fjalë.
  • Vështirësi konkurruese dhe ndjekja e rendit. SkyRocket

    Ky mjet për fjalen me yndyrë të plotë mund t'ju ndihmojë të gjeneroni shumën maksimale të fjalë kyçe që duhet të fitoni dhe të produktit gjatë bishtit kërko pyetje për listën e produktit tuaj për të qëndruar gjithmonë up-to-date, dhe kanë shanse më të mira për t'u shfaqur më afër krye të kërkimit të blerjes atje. Ndërmjet të tjerëve, SkyRocket mund t'ju ndihmojë të krijoni me lehtësi deri në 200 fjalë kyçe të rëndësishme të lidhura ngushtë me një ASIN të veçantë, të jepni rekomandime praktike mbi parimet kryesore të synuara që meritoni të konsideroni për produktet tuaja në shitje dhe t'ju ndihmojnë në prioritizimin e elementeve thelbësore të nevojshme për optimizimi i listës së tregtarëve.

    Është një tjetër opsion i mirë për t'u bërë vegël për fjalën tuaj në Amazon, plotësisht e aftë për të punuar nga të gjitha ato fjalë që sugjerohen dhe pjesa tjetër e kombinimeve premtuese të kërkimit që kanë të bëjnë me produktin / kategorinë tuaj. Me bazën e të dhënave të gjerë që mbulon diçka rreth 40 milionë termave të kërkimit të përdorur nga blerësit e drejtpërdrejtë në Amazon, Inspektori i Fjalë kyçe di të gjitha në lidhje me fjalët më të mira që kryejnë. Dhe kurrë nuk do të ballafaqohesh me sasi shumë masive ose me ndonjë sasi të madhe të të dhënave të papërpunuara - madje një listë e fjalë kyçe të konkurrentëve të mbushur me mijëra terma të ndryshme të kërkimit mund të bëhet lehtësisht një spreadsheet i dobishëm që përmban vetëm të dhënat e kategorizuara mirë dhe të renditura. Dhe mos harroni se mund ta përdorni këtë mjet të gjerë për të përzgjedhur fushatat tuaja të PPC dhe për të përmirësuar rezultatet tuaja të reklamimit në një shkallë më të lartë Source .

December 22, 2017