Back to Question Center
0

Cila është mënyra më e mirë për të fituar backlinks të jashtme për SEO?

1 answers:

Le të përballen me atë - ndërtimin e backlinks të jashtme për SEO është një nga komponentët kryesorë që mund të përzënë faqen tuaj ose blog për ekspozim më të mirë në kërkim në internet. Por, para se të filloni, e konsideroni këtë të vërtetë të shëmtuar për ndërtimin e tyre në optimizimin e motorëve të kërkimit. Pra, sigurohuni që të jeni gati me bazat e mëposhtme para se të mund të vazhdoni në mënyrë të arsyeshme me fitimin e backlinks të jashtme për SEO:

 • Ju duhet të keni faqen tuaj ose blog të optimizuar mirë në nivelin teknik.
 • Duhet të ndërtoni një arkitekturë të ngurta vendesh.
 • Duhet të investoni kohën dhe përpjekjet tuaja në një përmbajtje thjesht unike që jep vlerë. Këtu janë disa nga mënyrat më të mira për të fituar backlinks të jashtme për SEO:

  1. Zgjidhni mjetin e duhur të kontrollit të linkut, si Semalt Analyzer, Screaming Frog SEO Spider, Moz-së Open Site Explorer - I testova ato në praktikë për disa faqe interneti dhe bloge. Punoni mirë në ndreqjen e të gjitha gabimeve teknike që mund të ndikojnë në përvojën e mirë të përdoruesit sipas modeleve të mëposhtme:

  • Shpejtësia e ngarkimit të faqes.
  • Dizajni web i përgjegjshëm celular dhe përvoja e përdoruesit.
  • Përmbajtja duplicate e faqes së internetit, si dhe kopjimi i meta të dhënave.
  • 302 përcjell dhe përcjell zinxhirët.
  • 404 gabime dhe pjesa tjetër e gabimeve kanonike.
  • Përdorimi i gabuar i backlinks të jashtme dhe direktivat SEO (e. G. , noindex, nofollow).

  2. Përqendrohuni në nevojat e përdoruesit, në vend që të manipuloni me algoritmin e renditjes së kërkimit të Google. Unë do të thotë këtu se përmbajtja juaj duhet të sjellë vlera reale dhe ju lutemi përdoruesit. Në këtë mënyrë, duke investuar kohën dhe përpjekjet tuaja në ndërtimin e backlinks të jashtme për SEO - duke fituar ato natyrisht me përmbajtjen tuaj - sigurohuni që ju të mos keni të paktën problemet e mëposhtme:

  • Përmbajtja juaj nuk i pëlqen përdoruesit e vërtetë (shkrime shumë të gjata ose të mërzitshme, që vështirë se do të apelonin për nevojat kryesore të kërkuesve të gjallë).
  • Përmbajtja e vjetëruar (mbani mend - faqja juaj ose blogu juaj pritet të luajë mirë me të dhe të ndihmojë përdoruesin më shumë se konkurrentët tuaj të ngrohtë).
  • Hulumtimi i të dhënave jo të hollësishme (sigurisht që ka shumë autoritet mund të jetë mirë për të gjetur veten në krye të kërkimit të Google, por ende nuk është e mjaftueshme për të fituar).
  • Mungesa e lexueshmërisë dhe personalitetit (konsideroni krijimin e studimeve të rastit tuaj, fletëve të tabelave tërheqëse, informacioneve infografike dhe çdo përmbajtje tjetër të vlefshme që ju intereson audiencës suaj të synuar).
   Apelimi i dobët vizual (lehtësoje leximin me pika plumbash, tituj të shkëlqyeshëm dhe lista përshkruese, përdorni vetëm blloqe të kapshme të shkrimeve të tekstit, titujve imponues dhe imazheve, si dhe fonts vizualisht tërheqës dhe sfonde të përshtatshme).

  3. E vetmja mënyrë për të fituar backlinks të jashtme për SEO organikisht është ndërtimi i marrëdhënieve. Le të përballen me atë - faqja juaj apo blog nuk është një ishull i largët i ndarë nga ujërat e oqeanit. Vetëm lidhjet e ndërtuara mirë dhe marrëdhëniet e shëndetshme mund të çojnë në fitimin e backlinks më të fuqishme dhe përhapjen e gjerë në Web. Për të përfituar nga procesi që zhvillohet në një mënyrë pothuajse të vetë-shtyrë konsiderojnë si në vijim:

  • Dhënia e shumë me përmbajtjen tuaj mund të ju lejojnë jo vetëm të merrni më shumë backlinks treguar në faqen tuaj ose blog në këmbim, por do ndihmoni faqen tuaj ose blogun tuaj të gjenerojë më shumë pista, ndan, ndjek, etj.
  • Vendosja e marrëdhënieve të shtrënguara dhe përfituese reciproke me influencuesit e industrisë dhe blogerët kryesorë. Asnjëherë mos u kufizoni me atë shteg të bezdisshëm dhe zakonisht të padobishëm përmes emaileve të ftohtë.
  • Shkrimi i disa komenteve të mirëkuptuara dhe thjesht relevante në bloget më të vizituara ose faqet më të njohura në industrinë tuaj të biznesit ose në tregun e ngrohtë.
  • Duke e kthyer faqen tuaj ose blogun në një mënyrë të drejtë merituar, me vlerë të marrë ato backlinks të vlefshme për të sigurt. Dua të them që ju mund të bëni një favor me artikujt tuaj, mesazhe ose bloge të vlefshme të mysafirëve në disa tema më të nxehta ose më të kërkuara - vetëm për të promovuar përmbajtjen tuaj natyrshëm dhe të bëhet e dukshme për sa më shumë përdorues të interesuar në internet sa të jetë e mundur. Mos harroni se qëllimi juaj i fundit është të gëzoni komente dhe aksione të panumërta nëpërmjet mediave popullore sociale - vetëm brenda disa orëve pas botimit të përditësimit më të fundit, një copë toke të freskët ose një krejt të re produkt ose shërbim. Pra, unë rekomandoj që të futni një subjekt të gjerë të Promovimit të Përmbajtjes për kërkimet tuaja në të ardhmen. Kjo gjithmonë do të paguajë, jam i sigurt Source .

December 22, 2017