Back to Question Center
0

Si ta rritni gradën tuaj dhe të zgjedhni çmimet tuaja duke përdorur Rank Ranker Amazon?

1 answers:

Amazon tracker rangut fjalen është një softuer i dobishëm në internet i cili është projektuar për të ndihmuar webmasters të konkurrojnë në këtë platformë tregtare. Ai jep një mundësi për të promovuar produktet Amazon për blerësit e panumërt të përditshëm dhe për të rritur vëllimin e shitjeve.

Ju duhet ta përdorni këtë mjet në mënyrë të rregullt për të përmirësuar praninë tuaj të markës në Amazon. Ju duhet vazhdimisht të gjurmoni fjalët kyçe të synuara për të ruajtur dhe forcuar pozicionet tuaja. Mjeti ndjekës Amazon merr të gjitha sherr nga automatizuar procesin e ndjekja e pozicioneve fjalen. Ju duhet të shpenzoni shumë kohë në kërkimet me fjalë kyçe manuale dhe strukturimin e të dhënave. Të gjitha këto veprime do të bëhen automatikisht brenda një periudhe të shkurtër. Gjurmuesi Amazon kontrollon renditjen tuaj disa herë në ditë, duke ju siguruar informacionin më të përshtatshëm dhe më të përditësuar. Për shembull, nëse e dini ku renditjet tuaja janë atëherë ju mund të punoni nën përmirësimin e tyre. Ose në qoftë se tashmë e keni pozicionin më të lartë në Amazon SERP, mund të punoni në renditje për një tjetër term kërkimi, duke rritur shanset që produktet tuaja të shfaqen në rezultatet e kërkimit.

Kjo është arsyeja pse duke përdorur ranglistin e rangut Amazon, ju gjithmonë do të jeni një hap përpara konkurrentëve tuaj.

Cilat janë avantazhet më të rëndësishme të gjurmuesit të rangut Amazon?

Nëse doni të keni sukses në Amazon, ju duhet të dini produktin tuaj aktual të rangut pozitë. Këto të dhëna mund t'ju ndihmojnë për të përmirësuar ranglistën tuaj në Amazon dhe për të tërhequr më shumë klientë potencialë në markën tuaj.

Çdo ndryshim në renditjen tregon se diçka ka ndodhur me markën tuaj

  • . Mund të jetë ose ulje ose rritje në renditjen tuaj në Amazon për të cilën duhet të reagosh menjëherë. Gjurmuesi i rendit në Amazon ju ofron të gjitha këto të dhëna dhe ju lejon të ndërmarrni veprime në shënjestër për të përmirësuar situatën tuaj në renditjen menjëherë.

Ky mjet ju lejon të shtoni termat e kërkimit tuaj të ri në sistem dhe të vlerësojnë potencialin e tyre për t'i orientuar ata në listën tuaj në Amazon. Regjistri i rangut në Amazon do t'ju tregojë një vëllim kërkimesh për çdo fjalen e synuar, duke ju dhënë një mundësi për të përcaktuar nëse është e vlefshme për të synuar ose jo. Vëllimi i lartë i kërkimit të një fjalen në shënjestër mund të tregojë të dyja - një konkurrencë të lartë dhe popullaritet midis përdoruesve. Si rregull, është shumë e komplikuar të renditet e lartë për fjalë kyçe të volumit të lartë, dhe mund të jeni më mirë t'i kushtoni vëmendjen tuaj kushteve më pak konkurruese që gjithashtu mund t'ju sjellin në faqen kryesore të rezultateve të kërkimit.

Ky mjet i lejon tregtarët Amazon të ndjekin konkurencat e fjalë kyçe të mundshme. Ju mund të shtoni një nga fjalët kyçe të konkurrentëve tuaj, krahasoni atë me të njejtin si tuajat dhe shikoni se si ata rangojnë. Nëse nuk e dini saktësisht se cilat fjalë kyçe konkurrentët tuaj përdorin për të renditur, ju mund të kontrolloni titullin dhe përshkrimin e produkteve të tyre Source .

December 22, 2017