Back to Question Center
0

Si të krijoni backlinks në mënyrën më të mirë?

1 answers:

Siç tregon praktika, ekspertët më të SEO dhe startups online përqendrojnë të gjitha përpjekjet e tyre në marrjen e backlinks të mirë. Pyetja është pse ato përqendrojnë kaq shumë vëmendje në ndërtimin e lidhjes në vend të teknikave të tjera të optimizimit? Për mua si për specialist SEO me përvojë, përgjigja është e qartë. Të gjithë ata që duan të rrisin renditjen e tyre në kushtet konkurruese të kërkimit, duhet të krijojnë një profil të fortë lidhjeje. Përndryshe, nuk ka asnjë pikë në ndërtimin e një biznesi në internet, sepse përpjekjet tuaja nuk do të vlerësohen nga klientët tuaj potencialë.

Megjithatë, vlen të përmendet se jo të gjitha backlinks janë krijuar në mënyrë të barabartë. Ka shumë "specialistë" të SEO-së të zezë që do të donin të motorët e kërkimit të lojërave dhe të jepnin dëshirën për të vlefshme. Kjo është arsyeja pse ju duhet të jeni të kujdesshëm kur kërkoni për mundësi për krijimin e lidhjeve për faqen tuaj. Duhet të shmangni fermat e lidhjeve, burimet e lidhjeve të dyshimta dhe kompanitë që krijojnë automatikisht lidhje të jashtme. Të gjitha këto teknika mashtruese të ndërtimit të lidhjeve mund të zbulohen nga Google. Në këtë rast, faqja juaj do të marrë sanksione në vend të lëngjeve të lidhjes. Pyetja e parë që vjen në fillim SEO profesional është "Cila është mënyra më e mirë për të krijuar backlinks cilësore dhe organike?" Më shumë për të thënë përgjigja për këtë pyetje është ende e vështirë për të gjetur për webmasters përvojë.

Nëse ju shkoni, ju do të gjeni disa taktika themelore, shumë prej të cilave nuk posedojnë të njëjtën vlerë siç ishte më parë. Kjo mund të shpjegohet me ndryshimet e vazhdueshme në një treg digjital, të cilat çojnë në mënyra të reja dhe më efektive për marrjen e backlinks.

Në këtë artikull ne do të diskutojmë vetëm mënyrat më të mira dhe të reja se si mund të krijoni backlinks cilësore. Këto teknika të lidhjes së ndërtimit do të mbeten aktuale edhe në vitin e ardhshëm. Pra, le të diskutojmë taktikat që punojnë tani.

  • Link artificial

Me fjalë të tjera, karrem lidhje është përmbajtje që meriton vëmendjen dhe lavdërimin e përdoruesve. Është e natyrshme të ndahet nëpërmjet internetit për shkak të cilësisë dhe dobisë së tij të lartë. Se mënyra më e lehtë dhe më e mirë për të krijuar backlinks organike është të krijosh përmbajtje bindëse relevante për tematikën tënde të industrisë që njerëzit të kënaqen aq shumë me ato tweet, si, blog dhe koment që mund të renditësh në faqen e rezultateve të kërkimeve të larta nga fjalë kyçe të shumta në shënjestër. Përdorni karremin e lidhjes dhe krijoni përmbajtjen tuaj me audiencën tuaj në shënjestër. Nëse ju mund ta bëni atë në baza të rregullta, pasuesit tuaj të vazhdueshëm dhe të rinj do të konvertohen në klientë të rregullt dhe duke paguar, duke e bërë markën tuaj të njohur në kamare tuaj.

Mos i besoni njerëzve që pretendojnë se artikulli i marketingut është i vdekur. Në realitet ajo ende punon më mirë për biznesin tuaj. Marketingu i artikullit është një nga strategjitë më efektive të ndërtimit të lidhjeve që përdoret nga marketistët dhe ekspertët e SEO këto ditë.

Aspekti kritik i marketingut në artikull është volumi. Ju duhet të bëni një numër të konsiderueshëm të artikujve, për të marrë përqindjen e lartë të backlinks. Duhet të jeni të gatshëm që dorëzimi i disa artikujve nuk do të rendit faqen tuaj më të lartë brenda natës. Ju duhet të bëni një shumë të parashtresave në baza të rregullta për të marrë rezultatin e dëshiruar.

Për të thjeshtuar një proces të dorëzimit, ju mund të përdorni softuerin online që mund ta bëjë atë automatikisht. Për shembull, Neni Marketing Robot do të bëjë gjithçka për ju në një mënyrë sa më të mirë. Çdo gjë që ju nevojitet është të futni informacionin tuaj në të dhe të lejoni që ajo të funksionojë Source .

December 22, 2017