Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat për të krijuar trafikun që gjeneron e-commerce backlinks?

1 answers:

Kur të gjitha teknikat e optimizimit të motorëve të kërkimit zbatohen në mënyrë adekuate në faqen tuaj, kjo do të ndihmojë biznesin tuaj në rang më të lartë në faqen e rezultateve të kërkimit dhe do të japë një rrjedhë të qëndrueshme të trafikut në shënjestër. Ai e bën optimizimin e motorëve të kërkimit shumë të vlefshëm për faqet e internetit të ecommerce. Nëse bëhet në kompleks me marketingun e mediave sociale, marketingun e emailit dhe fushatat e tjera promovuese, ai bën çdo biznes online të begatë.

SEO në formën e saj bazë mund të ndahet në optimizim jashtë dhe në faqe. Optimizimi në faqe i referohet të gjitha teknikave në vend që shërbejnë për të përmirësuar përvojën e përdoruesit me burimin tuaj të uebit. Për më tepër, ai shërben për të ndihmuar motorët e kërkimit që të kuptojnë se në ç'përfaqësohet faqja juaj për t'i lejuar ata të tregojnë atë për një pyetje të përshtatshme përdoruesish. Optimizimi jashtë faqe shërben për të bërë që motorët e kërkimit të zgjedhin saktësisht faqen tuaj të internetit si më të rëndësishme për pyetjen e përdoruesit. Një pjesë thelbësore e kësaj vjen nga backlinks. Ju duhet të merrni backlinks cilësore nga burime të tjera web të lidhura me faqen tuaj për ta bërë faqen tuaj të dukshme për audiencën tuaj të synuar.

Kthyet në afatin e tyre janë të ndarë në dofollow dhe nofollow. Backlinks Dofollow janë ato që kontribuojnë SEO faqen tuaj te internetit. Lidhje të tilla shërbejnë si vota nga burime të tjera.

Në mënyrë alternative, backlinks nofollow janë lidhje kur një person po jep një lidhje që nuk transferon asnjë vlerë në një faqe të lidhur. Për të bërë një lidhje nofollow, autori thjesht duhet të shtojë një grimë ekstra të tekstit në HTML të lidhjes. Duke kontrolluar kodin HTML, gjithashtu mund të tregoni nëse një lidhje është ndjekur ose jo. Për shembull, shuma më e madhe e lidhjeve nga YouTube, Facebook, bloget dhe forumet janë pothuajse gjithmonë nofollow. Ka ende shumë të mira për autoritetin tuaj të markës, por nuk mund t'ju japë ndonjë shtysë në renditjen e motorëve të kërkimit.

Si për të përcaktuar vlerën e lidhjeve hyrëse?

Ka disa faktorë të rëndësishëm që duhet të merren parasysh gjatë përcaktimit të vlerës dhe ndikimit të backlinks.

  • Lidhjet e jashtme nga vendet me cilësi të lartë janë më të dobishme për optimizimin e faqes sesa ato që vijnë nga vende të parëndësishme dhe me cilësi të ulët;
  • Lidhjet nga domenet unike sjellin më shumë vlerë në faqen tënde sesa lidhjet nga faqet që kanë lidhje me ju më parë;
  • Lidhur me lidhjet e përmbajtjes janë të pranuara nga përdoruesit më mirë sesa të parëndësishme për ato tema;
  • Lidhjet me tekstet ankoruese relevante dhe të optimizuara kalojnë më shumë vlerë të fokusuar në fjalë, veçanërisht nëse ato tingëllojnë si emri juaj i markës.

Si të krijoni backlinks gjenerimin e trafikut?
  • Krijo përmbajtje që do të ndahen nga përdoruesit
  • Mënyra më e lehtë për të marrë linka organike në faqen tënde të tregtisë elektronike është krijimi i përmbajtjes së madhe dhe bindëse në video ose formë audio që përdoruesit do të ndajnë nga dëshira e tyre. Një tjetër teknikë e thjeshtë, por e dobishme për ndërtimin e lidhjes është që të arrijë tek blogerët për të krijuar rishikime të mira të produkteve tuaja. Natyrisht do të grumbullojë një lidhje në faqen tuaj Source .

    December 22, 2017