Back to Question Center
0

A mund të më tregoni 10 faqet më të mira të backlink për të marrë lidhje të paguara në mënyrë të sigurt?

1 answers:

Po, unë mund të ju tregoj faqet më të mira 10 backlink për të blerë lidhje cilësore me më pak shanse për të ngritur një flamur të kuq me Google. Në fakt, procesi organik i ndërtimit të lidhjeve natyrore është më se i rëndësishëm. Unë do të thotë webmasters ekspert dhe SEO profesional kanë rikonfirmuar kohët e fundit se renditjen e çdo faqe interneti janë të shtyrë zakonisht me optimization në vend vetëm me rreth 10%. Në të njëjtën kohë, pjesa tjetër e progresit në promovimin në internet varet nga profili kryesor i lidhjes së një uebfaqeje, në lidhje me kthesat e lidhura me cilësinë dhe sasinë e tyre. Vetëm mbani në mend - thjesht, çdo lidhje përbrenda në faqen tuaj ose blog është në të vërtetë duke i dhënë një tjetër "votë" pozitive që konsiderohet nga vetë Google, si dhe pjesa tjetër e motorëve të kërkimit më të mëdhenj kur është fjala për dhënien e pozitës së rangut të duhur në listën e SERPs.

Vini re, megjithatë, që backlinks përfaqësojnë veten e tyre si një mënyrë më efikase dhe më përfituese për të përmirësuar pozicionet e rangut aktual të faqes suaj në më pak kohë. Por, para se t'ju tregojmë faqet më të mira 10 backlink me vlerë kohën dhe përpjekjet tuaja, le të përballojmë atë - blerja e lidhjeve siç duhet dhe për qëllimin e duhur do të ishte mirë. Megjithëse, të gjithë veprimet mund të provojnë të jenë më të dëmshme se sa përpjekjet për të përfituar. Kjo është arsyeja pse unë sugjeroj përdorimin e tyre me një kujdes të veçantë dhe duke bërë një kontroll të dyfishtë për çdo lidhje në faqen tuaj ose blog para se të shkojë drejtpërdrejt. Dhe nuk ka nevojë të thuhet se marrja e lidhjeve të paguara ose në masë ose nga rrotat e lidhjes (i. e. , platforma dhe faqe interneti për shkëmbimin e lidhjeve në shkallë, si dhe çdo shërbim tjetër gjenerues i lidhjeve të lirë të cilat zakonisht përdoren për hedhjen e toneve të backlinks me cilësi të ulët, përveç pothuajse në një mënyrë të vetë-shtyrë). Pra, mos harro që duhet të investosh mjaft kohë në drejtimin e një kërkimi të duhur përpara se të fitosh një lidhje tjetër të paguar - madje edhe nga ato faqet më të mira të backlink 10. Në fund të fundit, nxitimi për të blerë lidhje në vende të tjera në internet është ndoshta ndërmarrja më e rrezikshme dhe më e rrezikshme ndonjëherë.

 1. Links Menaxhimi - është vendi i parë që unë ju rekomandojmë që të vizitoni. Vetëm për shkak se i përdornit shërbimet e tyre për ndërtimin e backlinks në faqen e internetit tim të ngrohtë dhe gjeta pothuajse çdo gjë të lehtë, të besueshëm dhe të sigurt. Lidhjet Menaxhmenti nuk e zbaton ofertën, kështu që gjithmonë mund të blini backlinks të mirë PageRank për një tarifë të arsyeshme. Përveç kësaj, çmimi i poshtëm këtu fillon me vetëm një dollar.
 1. Post Links - burimi i dytë gjendet në listën time të top 10 faqeve të backlink për të bërë një marrëveshje të sigurt. Ndër anët më të forta të kësaj platforme, ju lehtë mund të bashkoheni duke paguar një tarifë të menjëhershme prej $ 49. Post Links u dëshmuan si një mënyrë e besueshme për të kontaktuar menjëherë me botuesit e duhur. Dhe ka shumë reklamues atje duke kërkuar marrëveshje të mira me blerjen e backlinks të kualitetit të lartë. Vini re, nëse faqja ose blogu juaj është mjaft i mirë, mund të veprosh si një botues. Pasi të keni një përmbajtje të freskët, cilësore dhe të mirë të synuar, të gjitha që ju nevojitet është thjesht të paraqisni faqen tuaj. Në këtë mënyrë, po përfshiheni në ndërtimin e lidhjeve të vërteta për klientët e vërtetë për të fituar para. Në fund të fundit, është e gjitha për biznesin, apo jo?
  1. Lidhjet e kthyera dot COM - është vendi i tretë më i popullarizuar për të konsideruar blerjen e backlinks me. Tipar shumë i veçantë i këtij burimi është se ai mund t'ju ofrojë një listë mjaft të gjerë të ofertave të disponueshme si në faqet e forta të PR me autoritetin më të lartë të domainit, dhe një sasi të madhe të faqeve të tjera të partisë ose blogeve të palëve të treta që paguajnë për backlinks të HQ mirë. Për më tepër - Backlinks dot COM është një vend i mrekullueshëm dhe i provuar për të kapur disa lidhje shtesë të vlefshme dhe për të rritur renditjen tuaj aktuale. Përveç kësaj, duke qenë i njohur midis ofruesve më të njohur të lidhjeve me pagesë, ndoshta për ndonjë faqe të ngrohtë, ju mund të shijoni ndoshta procedurën më të lehtë të blerjes në mesin e 10 faqeve më të preferuara - të ndjeheni të lirë për të bërë një pagesë të suksesshme me një kartë krediti ose thjesht duke përdorur llogarinë tuaj personale PayPal.
  1. Lidhjet e Black Hat - është vegël SEO e Black Hat që mund t'ju japë pothuajse çdo lidhje që ju nevojitet - me PR të lartë, Web 2. 0 në dispozicion, moshë të fortë domain, dhe autoritet, si dhe shumë sinjale të ndryshme sociale, dhe madje edhe më shumë. Siç mund ta imagjinoni, "Black Hat Links" është një ofrues i rrezikshëm që shitet backlinks në paketime të mëdha pjesa më e madhe për daredevils më të vështira, në vend që të ofrojë vetëm një ose disa lidhje të paguar me webmasters më të kujdesshëm dhe pronarët e bizneseve online. Ndër veçoritë e tjera unike, ky mjet mund t'ju japë gjithçka rreth njëqind backlinks ose dy - duke dhënë rezultate mjaft të matshme në lehtësi dhe duke i bërë ato të dukshme vetëm brenda një ore apo më shumë. Bottom line - provoni këtë mjet vetëm nëse jeni të aftë në SEO dhe ndjeheni mjaft të guximshëm për të marrë rrezikun aktual në lidhje me përdorimin e Black Hat SEO dhe të tjerave jo plotësisht "ligjore" tricks dhe skemat e veprimit.

  1. Hoth - është një tjetër mjet i mirë për ndërtimin e backlinks manualisht. Natyrisht, Hoth nuk është opsioni më i mirë në fund të fundit i gjetur në listën e 10 vendeve më të mira të backlink. Por është jashtëzakonisht e dobishme për menaxhimin e lidhjeve cilësore, si dhe për të marrë një fillim kokë me indeksimin e Google. Provoni këtë softuer dhe përmirësoni performancën e faqes suaj në shkallë. Vini re, megjithatë, se përpara se të ecni përpara, sigurohuni që të keni gjithçka në vend. Unë me forcë ju rekomandoj që të largoheni nga çdo veprim masiv blerjesh, të paktën të keni një kontroll të dyfishtë në çdo lidhje para se të shkojë drejtpërdrejt. Gjë është se shumë si shumë e rrezikshme automatizuar ndërtimin e lidhjes software, ky mjet manual mund të provojë të jetë po aq e dëmshme për faqen tuaj ose blog. Për të parandaluar këtë rezultat të pafat, unë rekomandoj që të veproni me kujdes sa mundeni, veçanërisht në fillim. Edhe një herë - nxitimi për të nxjerrë në pah sa më shumë lidhje të dukshme të mira PR është e mundur është padyshim të mos bëni gjë. Por çfarë duhet bërë më mirë? Gjë është se të gjitha që ju duhet këtu është vetëm për të shmangur vepruar me guxim, nëse nuk doni të shikoni të dyshimtë nga pikëpamja e motorëve të kërkimit të mëdha. Askush nuk dëshiron të ndëshkohet nga Google, apo jo? Pra, vazhdoni të punoni vazhdimisht vetëm për një lëvizje graduale - sapo të keni vërejtur se një pjesë e fjalëve kryesore të tua është duke u bërë përparim i shkëlqyeshëm në krye të SERP-ve, më në fund mund të përshpejtoheni dhe të filloni të blini gjithnjë e më shumë lidhje - qëllimi juaj final i rangimit dhe monitorimi i vazhdueshëm i situatës suaj të tanishme me mjetet e analizës së backlink.
  1. Fiverr - një tjetër mjet i njohur që ofron shërbime për ndërtimin e lidhjeve në një sistem plotësisht të automatizuar të sistemit. Mbani në mend, se si çdo mjet tjetër që gjeneron lidhje, Fiverr mund të jetë një vend i rrezikshëm - prandaj shikoni! Vetëm mos e teproj me sasi kur të shtosh lidhjet e reja të paguara dhe bëj një kontroll të dyfishtë për t'u marrë me njerëzit e vetëm me përvojë dhe më të besueshëm atje. Puna e lart - është vendi i fundit më i sigurt i gjetur në listën e vendeve më të mira të prapambetura

   . Por siguria gjithmonë do t'ju kushtojë disa të holla shtesë, apo jo? Dua të them se Up Work ka të bëjë kryesisht me një komunitet të pavarur të pavarur. Po, etiketat e tyre të çmimeve nganjëherë mund të jenë të pamjaftueshme, por shërbimi është ende ndër më të arsyetuarit për të bërë një marrëveshje me backlinks të paguara. Duke vepruar kështu, gjithmonë do të dini të paktën atë për të cilën po paguani.
  1. Njerëzit për orë - është emri i dytë më i mirë në botën e pavarur. Ndër tiparet e saj të lartë, ky bashkësi freelancing mund të ofrojë lidhje të larta PR me Do Follow për të gjithë që duan të paguajnë për to. Duke marrë parasysh rezultatet e pritshme nga të gjitha ato 10 faqet e prapme të prapambetura (i. e. , rritja aktuale në pozicionet e renditjes së kërkimit për një faqe interneti të vetme ose blog), Njerëzit për orë po e bëjnë punën në fund të fundit më mirë se kushdo tjetër në Web. Pse? Vetëm për shkak se ky komunitet freelancing është mjaft i kualifikuar për të siguruar backlinks më të fuqishme ndonjëherë, unë duhet të pranoj. Ka mijëra përkthyes të pavarur me të vërtetë të mençur që po mbërrijnë atje për t'ju dhënë backlinks të lartë të lartë PR me Do Follow që vijnë nga shumë burime të ndryshme me një autoritet shumë të lartë dhe PageRank, të tilla si HuffPost, IBM, The Next Web dhe shumë emra të tjerë e gjigandëve të botës të njohur nga shumica prej nesh.
  2. Blej Highlinks Backlinks dot COM - është i njohur për të qenë vendi më i përshtatshëm për të shikuar faqen tuaj ose blog ngjitje në krye të SERPs Google - si një raketë. Ekipi i tyre i lartë i SEOs dhe webmasters duke luajtur mbi 15 vjet në industri mund të ofrojë një promovim me të vërtetë mbresëlënëse me Do Follow backlinks shitur në masë.
  1. Backlinks Rocket - nuk është vetëm në mesin e 10 faqet e prapme backlink, por SEO ofrues i shkallës ndërkombëtare. Duke ju ofruar një shumëllojshmëri të arsyeshme të paketave të paguara duke filluar nga $ 59 në rreth njëqind dollarë, Backlinks Rocket mund t'ju ndihmojë me marrëveshjet më të rralla - duke ofruar backlinks dot EDU për shitje. Disa njerëz besojnë se një lidhje e vetme arsimore është shumë më e mirë se 100 ato normale. Link Wheel Pro - është opsioni me tipare shtesë, që nuk mund të përshtatet në listën time të 10 faqeve më të mëdha të backlink. Sigurisht, ky vend është potencialisht i rrezikshëm pasi sugjeron marrjen e shumave masive të backlinks bazuar kryesisht në shkëmbimet lidhje dhe disa marrëveshje të tjera jo plotësisht të besueshme. Gjithsesi, duke ofruar backlinks më të vlefshme arsimore dhe madje edhe qeveritare, Link Wheel Pro duket mjaft tërheqëse për të rrezikuar, apo jo? Në fund të fundit, një lojë e madhe gjithmonë do të thotë të marrësh rreziqe të mëdha. Megjithatë, është ende vetëm për ju që të vendosni Source .
December 22, 2017