Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat për të marrë backlinks falas por efektive dofollow?

1 answers:

Për të marrë backlinks dofollow është shumë e rëndësishme në kohën e optimization engine search. Ato shërbejnë për të rritur fuqinë e burimit tuaj të uebit në rezultatet e kërkimit. Gjithkush e di se Google jep më shumë vlerë për të bërë backlinks, duke transferuar nëpërmjet tyre trafikun në faqet e internetit.

Ka shumë të ardhurve në një treg digjital të cilët janë në kërkim të mënyrave të thjeshta për të krijuar lidhje përbrenda në faqet e tyre. Megjithatë, larg nga të gjitha këto teknika të ndërtimit të lidhjes ndjekin udhëzimet e rangimit në Google. Si rezultat, webmasters pa përvojë ose të marrë ndonjë rezultat në lidhje me trafikun dhe renditjen ose të marrë sanksione nga motorët e kërkimit.

Në këtë artikull, unë do të doja të ndaja me ju disa metoda të dobishme dhe të besueshme për të marrë backlinks dofollow dhe për të rritur pozicionet tuaja në faqen e rezultateve të kërkimit. Shpresojmë, këto teknika të ndërtimit të lidhjes do t'ju ndihmojnë të merrni më shumë trafik nga motorët e kërkimit.

Para së gjithash, le të diskutojmë se si mund të bëjmë dallimin midis backlinks dofollow dhe nofollow.

Si të kontrolloni se çfarë lloj backlinks keni? Është e rëndësishme të dini dallimin në mes të këtyre llojeve të lidhjeve përbrenda pasi ata posedojnë vlera të ndryshme për një optimizim të motorëve të kërkimit të faqes së internetit. Lidhjet Dofollow janë lidhjet që kanë një tag "do" në strukturën e tyre dhe lidhjen e lëngjeve të transferimit nga një burim ueb në një tjetër. Në një mënyrë të tillë, backlinks dofollow krijuar nga faqet e internetit të lartë të PR-së kalojnë sinjale të vlefshme në burimin e lidhur, duke treguar Google një autoritet të këtij burimi dhe vlerën e saj për përdoruesit.

Për të kontrolluar nëse ju merrni backlinks dofollow apo jo, ju vetëm duhet të klikoni mbi të dhe zgjidhni kontrolloni element. Për shembull, kodi HTML i lidhjes dofollow duket si Google, dhe nuk ka lidhje me Google.

Dofollow backlinks janë më të dobishme në afatin e ndërtimit të lidhjes pasi ato ndihmojnë faqen tuaj të renditet e lartë në rezultatet e kërkimit dhe të ndihmojë për të përmirësuar autoritetin tuaj të domenit, autoritetin e faqes dhe PageRank. Për më tepër, ata tregojnë motorët e kërkimit për cilësinë dhe rëndësinë e përmbajtjes suaj.

  • Përdor koment

Commentluv është një popullor WordPress plugin që shërben për të bërë lidhjet tuaja dofollow në komentet në Commentluv Enabled Blogs. Ju mund t'i gjeni këto blogje me dorë duke përdorur fraza të veçanta në Google (për shembull - "bloget e teknologjisë komentuese", "komentet në blogun e shëndetësisë", "fjalën tuaj të dëshiruar këtu + bloget e komentuar", etj.

  • Guest Posting

Ju mund të ndërtoni backlinks relevante dofollow përmes blog posts. Para së gjithash, ju duhet të gjeni në lidhje me bloget tuaja të industrisë apo forumet që lejojnë postimin e mysafirëve. Pas kësaj, duhet të kontaktosh pronarin e blogut dhe ta pyesësh për të postuar përmbajtjen tënde me një lidhje të pamësuar. Dërgoni postin tuaj të ftuar, dhe brenda postit tuaj, ju mund të lidhni disa nga artikujt tuaj të freskët. Për të gjetur bloge cilësore të mysafirëve në vendndodhjen tënde, mund të kryesh një kërkim të Google ose të përdorësh platformën MyBlogGuest të kërkimit Source .

December 22, 2017