Back to Question Center
0

A mund të më tregoni se si të ndërtojmë biznesin për backlinks të biznesit falas?

1 answers:

Ashtu si me çdo backlinks të tjera për qëllime SEO, backlinks biznesit për biznes janë rrotullues rreth të njëjtit qëllim - të merrni trafiku në rritje që vijnë në faqen tuaj direkt nga kërkimi organik. Nuk ka nevojë të thuhet se backlinks përdoren nga Google ndoshta si faktori më i fortë i rangimit. Kjo është arsyeja pse është kaq e nevojshme t'i kushtoni vëmendje të mjaftueshme ndërtimit të backlinks të cilësisë së lartë që do të mbështesin strategjinë tuaj të përgjithshme të marketingut dhe promovimit në shkallë. Le të përballet me atë - ndërtimin e biznesit për të backlinks biznesit ka marrë shumë kohë dhe përpjekje. Megjithatë, mund të jetë e lehtë vetëm të filloni - dhe gradualisht të shkoni drejt marrjes së kryesimit dhe dominimit të vendndodhjes suaj në kërkim në internet. Thjesht vazhdoni me këto rrugë të habitshme të nënçmuara të përshkruara më poshtë. Pasi të keni provuar të gjithë, mos ngurroni të aplikoni për ndonjë praktikë tjetër të arsyeshme për të ndërtuar lidhje të biznesit me biznesin në faqen tuaj te internetit. Pra, këtu janë disa metoda mjaft të thjeshta por akoma efikase për të bërë faqen tuaj të biznesit të qëndrojnë jashtë konkurrencës - pa shpenzuar një qindarkë. Unë rekomandoj citimet lokale, drejtoritë web dhe listat online si një fillim i shkëlqyeshëm për fillimin e ndërtimit të biznesit në backlinks të biznesit. Kjo do të ishte një vend ideal i përshtatshëm për të filluar të fitojë një ekspozim më të gjerë në internet për faqen tuaj te internetit. Në fakt, shumica e këtyre shërbimeve të tipit të drejtorive renditen shumë mirë në motorët e kërkimit më të mëdhenj si Google. Pra, të gjitha që ju duhet është të përmendni emrin tuaj të biznesit me të dhënat e kontaktit dhe të merrni atë kthesë të merituar në kthim. Shembujt më të mirë përfshijnë Google My Business, Faqet e Verdha, Yelp, Bing Listing Biznesi, Truelocal, etj. Këto vende të mbushura me njerëz janë jashtëzakonisht të dobishme për të vendosur një prezencë të qëndrueshme në internet për biznesin tuaj dhe për të bërë që emri juaj i markës të jetë i ekspozuar ndaj një auditori më të gjerë të përdoruesve aktivë

. Të gjitha që ju duhet për të kapur disa lidhje në mediat sociale është krijimi i profileve sociale të kompanisë suaj - dhe ju jeni bërë. Sigurohuni që të trajtoni një aktivitet të planifikuar dhe të vazhdueshëm me profilet e biznesit tuaj - mos hezitoni të investoni pak kohë në shkrimin e postimeve të rregullta për t'u botuar me një lidhje të drejtpërdrejtë me faqen kryesore të biznesit tuaj. Në këtë mënyrë, ju nuk mund të merrni vetëm disa lidhje shtesë, por përfitoni nga një trafik web i arsyeshëm. Megjithëse këto dy mënyra të vjetra të shkollës për të fituar biznese në lidhje me biznesin janë shumë shpesh nënvlerësuar për ndonjë arsye, ata ende mund të të shërbejë mirë. Seriozisht, ju gjithmonë mund të gjeni disa faqe interneti të njohura për shtyp të etur për përmbajtje të freskët. Gjë është se me një njoftim të shkruar mirë për një temë të nxehtë që lidhet me industrinë tuaj të biznesit ose me tregun e ngrohtë - ju mund të zini shpejt me komunitetin lokal gazetaresk dhe blogging për ekspozimin e çmendur të shpejtë dhe të gjerë publik. Për të përhapur botën me njoftimet tuaja për shtyp, mënyra më e mirë, unë rekomandoj që të përqendroheni në promovimin e një produkti ose shërbimi të ri, në mënyrë që një lidhje e kthyer të tregojë rrugën për në faqen tuaj kryesore të biznesit për informacione të mëtejshme. Ashtu si njoftimet për shtyp në media, Blogging mysafir është me vlerë të shpenzimeve disa kohë - me siguri do të paguajë! Vetëm merrni gjithçka që është rënë dakord me një influencues të fuqishëm ose me pronarin e blogut - dhe shkruani artikullin tuaj të përkryer të përshtatur për të marrë një kthim prapa në kthim. Vini re, që ndër mjetet e tjera tërheqëse të ndërtimit të lidhjeve, blogimi i mysafirëve është DUHET për ata që kërkojnë lidhje të larta PR me DoFollow. Vetëm sigurohuni që ju do të shkruani për një blog përkatës të ngrohtë me një rezultat të mjaftueshëm PR Source .

December 22, 2017