Back to Question Center
0

Si të merrni backlinks cilësore për faqen tuaj me strategji që punojnë?

1 answers:

Të gjithë pronarët e faqeve të internetit që do të donin të përmirësonin renditjen e tyre po kërkojnë mënyrat për t'u kthyer në faqet e internetit të tyre. Lidhjet hyrëse janë faktorë të rëndësishëm për renditjen tuaj të internetit dhe votat për autoritetin tuaj të markës. Ndërtimi i lidhjeve është një proces i krijimit të lidhjeve të reja përbrenda në faqet e internetit të tjera të lidhura me ngrohtësinë me qëllim ngritjen e autoritetit të markës dhe tërheqjen e më shumë trafikut në burimin e lidhur. Procedura e lidhjes së lidhjes i referohet optimizimit jashtë faqe dhe duhet të bëhet pas strukturës së internetit dhe përmirësimit të përdorshmërisë, krijimit të përmbajtjes së cilësisë dhe krijimit të dizajnit miqësor. Kur të gjitha procedurat e optimizimit në faqe janë bërë, është koha për të treguar faqen tuaj në një audiencë më të gjerë. Ndërtimi i lidhjeve është shumë i ngjashëm me fjalën e gojës, e cila përshtatet së bashku me strategjinë e marketingut përbrenda.

Krijimi i të gjitha backlinks është e pamundur. Në mënyrë të barabartë, kjo është arsyeja pse ju duhet të dini disa faktorë të cilësisë së përgjithshme të kthyera që përfshijnë:

 • Lidhjet përbrenda janë të fuqishme kur vijnë nga burimet e internetit të lidhura me industrinë.
 • Teksti juaj i ankorimit duhet të duket i natyrshëm dhe të jetë i lidhur me një temë përmbajtjeje dhe fjalen tuaj të synuar.
 • Teksti rreth backlink tuaj duhet të jetë maksimalisht i rëndësishëm dhe i dobishëm. Përdoruesit nuk duhet ta tërheqin atë si reklamë.
 • Numri i lidhjeve përbrenda në faqen që lidhet me tuajën.
 • Autoriteti i faqes lidhëse dhe reputacionin.
 • Faqja e lidhjes PageRank. Për më tepër, ju duhet të mbani në mend faktorët e mëposhtëm duke ndërtuar lidhje me faqen tuaj:

  • Diversiteti

  Lidhjet tuaja duhet të ndërtohen në fusha të shumëfishta për t'i treguar Google se përmbajtja juaj është vlerësuar nga numri i njerëzve të ndryshëm. Për më tepër, duke krijuar lidhje në fusha të ndryshme, ju përmirësoni profilin tuaj të lidhjes dhe e bëni atë më organik.

Sigurisht, qëllimi kryesor i ndërtimit të link-eve të webmasters është që të marrin backlinks dofollow sepse ata transferojnë lidheni lëngun me burimet e lidhura. Megjithatë, për të krijuar një profil të shëndoshë dhe të natyrshëm, ju duhet të gjeneroni të dyja lidhjet e jashtme të dyfishtë dhe jofollow.

Ju duhet të krijoni tekste të ndryshme ankorimi për secilën lidhje në hyrje

 • . Për më tepër, tekstet tuaja ankoruese duhet të duken jo të njëjta me emrin tuaj të markës ose fjalen në shënjestër. Mbani në mend se tekstet e njëjta të ankorimit do të dëmtojnë më shumë reputacionin tuaj dhe do të shkaktojnë dënime të Google.

  Para azhurnimit të madh të Google në vitin 2012, të gjithë webmasters bënë një theks mbi numrin e lidhjeve hyrëse në vend të cilësive të tyre. Sidoqoftë, sapo hyri në fuqi përditësimi i Google Penguin, të gjitha strategjitë e vjetër të ndërtimit të lidhjeve të zeza të zeza nuk u bënë efektive.

  Pra, le të diskutuar se si të merrni backlinks për faqen tuaj në mënyrë organike:

  • Lidhje redaksionale

  mund të marrin lidhje redaktuese vetëm duke kontaktuar me vendet e larta të lidhura me vendet e interesit dhe të diskutojnë me ta perspektivat e ndërtimit të lidhjes suaj. Sidoqoftë, duhet të jeni gati që të mund të arrini tek pronarët e shumë faqeve të internetit dhe si rezultat të injoroheni nga ata ose të merrni një përgjigje negative. Ju mund të kontrolloni autoritetin e vendeve të lidhura me ngrohtësi duke përdorur Semalt Web Analyzer ose Majestic Source .

December 22, 2017