Back to Question Center
0

Cilat janë mënyrat për të marrë backlinks WordPress?

1 answers:

Lidhjet e prapme janë gjithashtu të njohura si lidhje në hyrje ose hyrje. Këto lidhje vendosen në një faqe interneti, por tregojnë një tjetër. Duke rritur numrin e lidhjeve hyrëse, po rritni popullaritetin e sitit tuaj. Kjo është arsyeja pse kjo është një teknikë e përsosur për të rritur trafikun e një burimi të uebit dhe për ta bërë atë të njohur në mesin e përdoruesve. Numri dhe cilësia e backlinks janë një nga faktorët më të rëndësishëm të renditjes për Google. Kjo është arsyeja pse backlinks përdoren nga webmasters për të rritur pozitën e rangut të internetit dhe për të bërë një faqe interneti më SEO-miqësore. Nëse një vend është i theksuar nga backlinks të shumta, ka më shumë gjasa që të kërkohet nga përdoruesit.

Cilat janë arsyet për të krijuar backlinks WordPress?

Sasia dhe cilësia e backlinks është një faktor vendimtar në optimization motor kërkimi. Lidhjet e jashtme kanë disa përfitime në optimizimin e faqes duke tërhequr vizitorë të rinj në një vend dhe gjithashtu duke rritur trafikun në faqet tuaja të internetit. Ata luajnë një rol të rëndësishëm në nxitjen e bazës së ndjekësit dhe ngritjen e vetëdijes së markës. Për më tepër, lidhjet përbrenda janë të dobishme në kuptimin që përmirëson performancën e punës në vend dhe lidh faqen me rrjetet e tjera.

Si të shtoni backlinks në WordPress?

Webmasters të cilët përdorin disa burime të internetit në të njëjtën kohë mund të përdorin plotësisht backlinks për të ndërlidhur çdo faqe. Është një mënyrë e përsosur për të rritur trafikun në të gjitha faqet e internetit. Sidoqoftë, disa nga pronarët e uebit ndjehen të hutuar për të krijuar backlinks saktë. Kjo është arsyeja pse ne mbledhim për ju disa këshilla të dobishme që do t'ju ndihmojnë për të ndërtuar backlinks të mira në WordPress:

  • Backlinks shkëmbim me vende të tjera

Mënyra më e thjeshtë dhe organike për të krijimi i lidhjeve përkatëse është për t'i shkëmbyer ato me vende të tjera. Ju thjesht mund të kontaktoni webmasterin në kamare tuaj dhe të krijoni me të marrëdhënie reciproke të dobishme. Ju mund t'i kërkoni atij të vendosë lidhjet tuaja në faqen e tij me kusht që ju do të bëni të njëjtën gjë për atë nga ana juaj. Kjo teknikë e fitimit të dobishëm është e përshtatshme për ju dhe faqen tuaj të partnerit. Është e rëndësishme të tregoni klientët tuaj potencialë për risitë dhe ndryshimet tuaja në biznesin tuaj

  • . Ju duhet ta paraqitni këtë informacion së shpejti dhe me bindje dhe ta shpërndani te agjencitë e ndryshme të shtypit. Njoftimet për shtyp të shkruar mirë mund të publikohen nga disa nga faqet e lajmeve autoritative që mund t'ju shpërblejnë si një shkrimtar me backlinks falas. Një tjetër mënyrë organike për të ndërtuar lidhje është të shkruani dëshmi për mallra ose shërbime që ju i vlerësoni lartë.

    .

    Nëse dëshmi juaj plotëson standardet e kërkuara, mund të shfaqet në faqen e internetit. Si rezultat, shkrimtari do të marrë backlinks përkatëse. Shqyrtimet e produktit kanë lidhje me shkrimtarët që i krijojnë ato dhe i bëjnë dëshmitë autentike. Ju mund të përfitoni nga përdorimi i platformave të tilla të mediave sociale si Twitter, Facebook, Twitter, Google+ dhe të tjerë.

      . Ju mund të krijoni këtu llogarinë tuaj të biznesit dhe të shtoni lidhje me të që tregojnë faqen tuaj te internetit. Për të tërhequr shumë klientë potencial, ju duhet vazhdimisht t'u ofroni klientëve tuaj përmbajtje të freskët dhe relevante, si dhe me dhurata të ndryshme, konkurse, video dhe infografikë Source .

December 22, 2017