Back to Question Center
0

Si mund ta përdor Yahoo për backlinks?

1 answers:

Më së shumti, njerëzit përdorin motorët e kërkimit alternativë si Yahoo për backlinks, kur nuk ekziston ndonjë mënyrë tjetër për të dorëzuar faqen e tyre ose blogun në ato të mëdha si vetë Google. Pra, më poshtë do t'ju tregoj se si të përdorni Yahoo për backlinks. Thjesht, ne do të marrim përgjigje nga Yahoo që do t'ju sjellin këto kthime të vlefshme në kthim. Vini re, megjithatë, se gjëja është që këto përgjigje të duken sa më natyrale, për të siguruar që ato nuk do të identifikohen si spam. Dhe ka disa mënyra të tjera të përdorimit të Yahoo për backlinks - më poshtë unë do t'ju tregoj një listë të plotë që mbulon të gjitha opsionet e mundshme për të përfunduar detyrën. Këtu janë pikat kryesore të plumbit që ju duhet të mbani mend, para së gjithash:

  • Përpara çdo gjëje tjetër, thjesht mund të përdorni Bing's Webmaster Tools të paraqisni faqen tuaj ose blogun në Yahoo. Mbani në mend, se vetë Yahoo është në pronësi të Bing. Prandaj, do të ridrejtohesh drejtpërdrejt në kutinë e veglave të uebit të Bing për të përfunduar procedurën e dorëzimit.
  • Në fund të fundit, ju mund të provoni vetëm dërgimin e URL-ve tuaj të faqes së internetit ose të blogut drejtpërdrejt në motorin e kërkimit Bing. Duke bërë kështu, nuk do të kishte nevojë të kalonit kohën duke u përpjekur për të bërë përdorimin e duhur të mjeteve të Bing-it në Webmaster.
  • Ju mund të aplikoni për disa diskutime të lidhura me industrinë ose të ngrohtë për të trajtuar një pjesë të përpjekjes për ndërtimin e lidhjes suaj. Në rast se doni të përdorni Yahoo për backlinks, të gjitha që ju duhet është të postoni disa postime të shkëlqyera në shërbimin Yahoo Answers. Në këtë mënyrë, jo vetëm që do të merrni një lidhje të vlefshme në këmbim, por do të fitoni edhe trafik shtesë.
  • Dhe gjithashtu mund të shkoni në kërkim të pyetjeve më të shpeshta në Yahoo Answers (a. k. një. FAQ) për të kuptuar arra dhe bolts - dhe të japë disa postime shtesë në lidhje me atë çështje popullore të interesit aktual të audiencës tuaj të synuar ose të tregut të ngrohtë.

Për më tepër, mund të gërmoni edhe më thellë në këtë çështje. Mundohuni të mendoni për secilin rast në shkallë - domethënë që mund ta merrni edhe atë të ngadalshëm, duke u përgjigjur vetëm në mënyrën më të mirë të mundshme dhe pa detyrimisht të vendosni një lidhje për secilën përgjigje të dobishme të juaja. Natyrisht, do të duhet shumë kohë dhe në fakt pa shumë rezultate të matshme shihet menjëherë. Sidoqoftë, ju rekomandohet të punoni mirë në formësimin e një emri të fortë dhe të besuar për faqen tuaj kryesore të biznesit ose blogun. Në këtë mënyrë, ju duhet të lëvizni ngadalë drejt qëllimit kryesor të ndërtimit të një profili të fortë backlink - dhe ju jeni mirë!

Linja e poshtme

Duke punuar vetëm për përgjigje të mjaftueshme të mjaftueshme në Yahoo për backlinks - këtu është ajo që duhet të mbani mend. Po, do të duhet shumë kohë, kështu që më mirë të jesh i plotë me çdo përgjigje. Në këtë mënyrë, shmangni postimin e përgjigjeve shumë të shkurtra ose shumë të thjeshta - nëse nuk dëshironi që ata të duken si spam. Më në fund, këtu është ajo që duhet të mbani mend - sa më shumë njerëz të mësojnë në lidhje me faqen tuaj ose blogun në përgjigjet e Yahoo (edhe nëse nuk ka lidhje pas postës suaj) - gjërat më të mira do të vijnë Source . Çelësi këtu është që të paguani kohën tuaj, dhe ju jeni bërë!

December 22, 2017