Back to Question Center
0

Si mund ta shtoj listën time backlinks SEO nga burimet e autoritetit?

1 answers:

Lista e backlinks SEO është shtylla kurrizore e çdo promovimi në internet të suksesshëm në internet. Po, backlinks cilësore janë mjaft të fuqishme për të përzënë fushatën tuaj të përgjithshme në Search Engine Optimization në një nivel definitivisht të ri. Natyrisht, ndërtimi i lidhjeve cilësore gjithmonë do të ketë nevojë për një angazhim të madh dhe punë të vështirë - nuk mund të përfundojë kurrë përmes një dy javë për shembull. Ndërtimi i një liste të backlinks të cilësisë organike nga burimet e autoritetit është një proces i vazhdueshëm dhe kohë, por gjithnjë paguan në asnjë rrethanë.

seo backlinks list

Para çdo gjëje, çdo backlink zakonisht krijohet në rast se një burim i jashtëm relevant lidhet me faqet tuaja të internetit. Si rezultat, shumë shpesh backlinks janë të njohur si backlinks të jashtme. Si për të rritur SEO tuaj me backlinks listën e cilësisë së lartë organike? Natyrisht, ju nuk keni nevojë të punoni 24 orë në ditë dhe shtatë ditë në javë për të marrë rezultat pozitiv fillestar. Në të vërtetë, duke pasur SEO lidhje backlinks rreth 20-40 lidhjet që vijnë nga burimet e duhur do të jetë e mjaftueshme. Unë do të thotë që të kesh 5 lidhje të natyrshme që vijnë nga një faqe interneti relevante me PA të lartë (autoritet faqe), PR (rang faqe) dhe DA (autoritet domain) do të jetë patjetër më mirë se për shembull 50 lidhje të cilësisë së ulët ose madje të moderuar. Kështu, duke marrë parasysh listat e backlinks SEO në faqen tuaj, cilësia ka rëndësi.

Nuk ka nevojë të thuhet se duke u përpjekur të mashtrosh me Google duke pasur një sërë backlinks në dukje organike ende të paguara lehtë mund të përfundojë me disa rezultate vërtet të padëshirueshme. Para së gjithash, pas zbulimit të ndonjë veprimtarie të dyshimtë (shumë të shpejtë të ndërtimit të lidhjeve) ose veprimeve potencialisht të dhunshme (si përdorimi i fermave lidhëse, rrotat e këmbimit të lidhjeve ose kthimet e paguara të shitura në masë), Google do të aplikojë për dënimin fillestar. Zakonisht fillon me përparimin e rangut më të fundit të tërhequr, dhe lehtë mund të përfundojë me një faqe interneti të ndaluar plotësisht nga rezultatet e kërkimit.

Për të parandaluar që këto rezultate negative të ndodhin, më lejoni të ju tregoj disa skema strategjike të provuara me qëllim të krijimit të një lidhjeje cilësore organike. Sa për mua, unë kam qenë i kënaqur që të krijoj listën time të backlinks SEO për blogun duke përdorur teknikat e mëposhtme: postimi i mysafirëve, komentet e zgjuara, ndarja aktive e postimeve dhe një punë e duhur në forumet e lidhura në internet. Më poshtë do t'i shqyrtoj, shkurt.

Sa për mua, postimi i mysafirëve është një nga mënyrat më efikase për ndërtimin e lidhjes cilësore. Të gjitha që ju duhet këtu është të investoni pak kohë për të shkruar një përmbajtje unike që u jep vlerë njerëzve. Në këtë mënyrë, lehtë mund të merrni disa backlinks të fuqishme organike duke shkruar një post përkatës mysafir dhe të merrni një lidhje të kthyer në faqen tuaj në kthim. Komente të zgjuara

Provoni komente të mençura që do të ishin të dobishme për njerëzit, në mënyrë që komentet tuaja të kenë shanse më të mira për të kaluar me sukses përmes moderimit dhe miratimit. Mbani në mend, megjithatë, se motorët e kërkimit të mëdha si Google vetë, Yahoo dhe Bing urrejnë çdo backlinks spammy dhe komente. Pra, jini të kujdesshëm dhe sigurohuni që ju të mos keni mbingarkuar me komente.

Ndarja aktive

Ndarja aktive është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për backlinks cilësore. Vetëm ndani postin tuaj në një prej faqeve kryesore sociale (ose faqeve të forumit). Duke bërë kështu, jo vetëm që do të fitoni lidhje shtesë, por do të gjeneroni më shumë trafik dhe konvertime - si për ato platforma sociale, ashtu edhe për faqen tuaj ose blogun kryesor Source .

December 22, 2017