Back to Question Center
0

Si të krijoni listën e backlinks të kualitetit të lartë që kryejnë hulumtime të tregut të ngrohtë?

1 answers:

Çdo perspektivë dhe tregtarët e zgjuar në internet po kërkojnë lista të kthyera të cilësisë së lartë për të përmirësuar rangun e një faqeje interneti dhe për të rritur të ardhurat e biznesit online. Ka mënyra të ndryshme për të marrë lëngun e lidhjes në faqen tuaj. Megjithatë, jo të gjithë ata duken të besueshëm dhe të arsyeshëm. Sot ne do të ndajmë me ju disa nga burimet më të mira për ndërtimin e lidhjeve. Duke ndjekur këtë udhëzues, do të jeni në gjendje të krijoni një listë me cilësi të lartë dhe të rrisni autoritetin tuaj në sytë e motorëve të kërkimit.

high quality backlinks list

Mënyrat për të marrë listën e backlinks me cilësi të lartë

 • biznesi i vogël apo platforma e madhe tregtare si për të nxjerrë dëshmitë e konsumatorëve të tyre pasi është një mënyrë perfekte për të rritur reputacionin e markës dhe për të ndihmuar vizitorët e faqeve të reja të marrin një vendim korrekt blerjeje. Kjo është arsyeja pse nëse jeni plotësisht të kënaqur me një produkt ose shërbim që po përdorni, merrni në konsideratë dërgimin e një dëshmi. Për të verifikuar ju si një klient i vërtetë, dyqanet në internet dhe faqet e internetit shpesh vënë një backlink në faqen tuaj për ju, pa ju edhe duhet të pyesni ata rreth saj.

  Pra, si një variant, ju mund të bëheni klient i disa burimeve autoritative të internetit për të marrë disa lidhje dëshmi nga ata.

  • Shikoni për mundësi të reja ndërtimi Lidhje nga bloget më të mira

  Teknika të ndërtimit Spammy Lidhje po venitje në histori. Në ditët e sotme, për të krijuar një listë me cilësi të lartë backlinks, ju duhet të përdorni email outreach për të ndërtuar backlinks cilësisë. Para së gjithash, ju duhet të gjeni njerëz të duhur për të arritur në të. Mënyra më e thjeshtë për ta bërë këtë është gjetja e listës së postimeve më të mira në blog. Në listat e tilla, ju mund të shihni partnerët e mundshëm të biznesit tuaj dhe të krijoni marrëdhënie të mira me ta. Për të gjetur partnerë të përsosur, mund të futni pyetjet e mëposhtme në kutinë e kërkimit të Google - "bloget më të mira të temave tuaja të vitit", "bloget e mia të preferuara (temat tuaja)," "listën e (blogun tuaj). "Arrijnë këto bloge dhe nxirrni lidhjet tuaja përkatëse.

  quality backlinks

  • Blogger shqyrtime

  komente Blogger mund të sjellë një vlerë për promovimin e biznesit tuaj. Nëse shitni diçka cilësore dhe të vlefshme për njerëzit, mund ta ktheni lehtë atë në grusht të backlinks të kualitetit të lartë. Çdo gjë që ju nevojitet është që të ofroni tregjet e ngrohta të tregut me produktet ose shërbimet tuaja falas. Ata do të krijojnë një rishikim cilësor në produktet tuaja në formë teksti ose vizuale dhe do ta ndajnë atë me pasuesit e tyre, duke drejtuar klientët e rinj potencialë në faqen tuaj.

Lidhje të rrumbullakëta ose postime ditore, javore ose mujore të blogut që lidhen me përmbajtje të pazgjidhura. Ju mund të gjeni raunde lidhjesh në tregun tuaj të ngrohtë duke futur pyetjet në vijim në kutinë e kërkimit të Google - "fjalen tuaj" + "përmbledhje e lidhjeve"; "Fjalen tuaj" + grumbullim; "Fjalia juaj" + "më e mira," dhe kështu me radhë e kështu me radhë. Në fazën e ardhshme, këmbeni përmbajtjen tuaj tek personi që drejton një nga ato të përshtatshme për raundet e biznesit tuaj Source .

December 22, 2017