Back to Question Center
0

Cilat janë burimet për strategjitë e ndërtimit të backlink-it?

1 answers:

Le të fillojmë me një përkufizim të strategjisë për ndërtimin e lidhjeve. Nëse ju Google për këtë afat, ju do të merrni një listë të taktikave që mund t'ju ndihmojnë për të siguruar lidhje, por nuk ju çojnë në një strategji të përgjithshme të ndërtimit të lidhjeve.

Në përgjithësi, këto strategji përshkruajnë konceptin e krijimit të përmbajtjes së vlefshme për të lidhur burimet e tjera të internetit me tuajën. Një koncept tjetër që gjithashtu mund të kontribuojë në krijimin e lidhjeve përfshin - ndërtimin e marrëdhënieve dhe partneriteteve online; inkurajoni konsumatorët të lidhin; ndani burimin brenda komunitetit tuaj; marrin pjesë në ngjarjet në internet dhe në komunitet.

backlink building strategies

Të gjitha këto koncepte janë të vlefshme dhe të vlefshme për strategjitë e ndërtimit të backlink. Megjithatë, ato na tregojnë vetëm arsyet e mundshme pse burimet e tjera të internetit mund të lidhen me domenin tuaj. Ata nuk japin një përgjigje të plotë në pyetjen tuaj, duke siguruar vetëm gjysmën e strategjisë.

Strategjia e ndërtimit të lidhjeve është një proces i arritjes së qëllimeve të biznesit përmes burimeve në dispozicion të internetit. Procesi i ndërtimit të linkut e konsideron si një taktikë, sepse qëllimi juaj përfundimtar këtu varet drejtpërdrejt nga ekzekutimi. Megjithatë, është e pamundur të arrihet një rezultat pa qasje korrekte. Përndryshe, lidhjet që siguroni mund ose nuk mund të shërbejnë si qëllimet tuaja reale të biznesit.

Ky artikull është i përkushtuar ndaj qasjes korrekte në strategjitë e ndërtimit të lidhjeve SEO. Le të fillojmë me atë që qëllimi juaj i fushatës për ndërtimin e lidhjeve primare duhet të duket.

Është shumë e qartë se:

çdo faqe, pavarësisht nga drejtimi dhe madhësia, ka nevojë për backlinks. Ekziston një pjesë themelore e strukturës së internetit. Megjithatë, pse kemi nevojë për lidhje të jashtme?

Ka dy arsye kryesore që ju nevojitet për t'u kthyer:

  1. Të jeni në kontakt me komunitetet online, faqet e internetit dhe platformat në industrinë tuaj;
  2. Të rangohen për terma kërkimi të rëndësishëm dhe me volum të lartë.

Google vlerëson faqet e internetit nga algoritmi PageRank. Ky algoritëm Google përdor backlinks nga burime të tjera autoritative për të përcaktuar popullaritetin, autoritetin dhe rëndësinë e faqes së internetit. Ky algoritëm ndikon drejtpërdrejt në pozitën e faqes në faqen e rezultateve të kërkimit dhe ngre reputacionin e burimit të uebit në sytë e Google.

backlink building seo

  • Merrni trafik të synuar

Strategjia e qartë është e rëndësishme për ata që dëshirojnë të investojnë në link ndërtesë. Ju duhet të udhëzoni një gol përtej çdo prapavijë. Përndryshe, gjithë kjo fushatë dhe përpjekjet që vendosni në të do të jetë e padobishme. Pra, të pyesni për çfarë qëllimi keni nevojë për një lidhje? Përgjigja më e zakonshme dhe e arsyeshme për këtë pyetje është fitimi i trafikut. Trafiku do të thotë se më shumë klientë potencialë do të klikojnë në faqen tuaj dhe ndoshta do të konvertohen në konsumatorët që paguajnë. Përcaktimi i qëllimit tuaj duhet të fillojë me një hulumtim të mundësive. Ju duhet të hulumtoni se çfarë mundësish ekzistojnë në kuadër të tregut tuaj dhe si të përfitoni prej tyre.

Duke analizuar performancën tuaj të tanishme të faqes, burimet e internetit që janë në dispozicion për ju dhe krijoni një plan për ta përmirësuar atë. Duke bërë këtë ju do të jeni në gjendje të zhvilloni strategjinë tuaj të ndërtimit të lidhjeve Source .

December 22, 2017