Back to Question Center
0

A është e mençur të blini backlinks për SEO?

1 answers:

Marrja e një vendimi për blerjen e backlinks për SEO nuk është një përfundim i mirë-formuar, për të mos thënë se është shumë larg nga një ide e mençur apo e mençur. A duhet të blini backlinks për SEO? Kjo është një pyetje shumë e thjeshtë që ka nevojë për një përgjigje të shkurtër. Asnjë mënyrë! Kurrë kurrë mos blini backlinks për SEO. Pa marrë parasysh se sa tërheqëse ata mund të duken në shikim të parë, gjithçka do të përfundojë në mënyrë të pashmangshme me një rrëmujë të rrezikshme. Dua të them se nëse ju intereson vërtet për renditjen afatgjatë të faqes suaj në Google, vetëm harroni atë. Përndryshe, ju do të dëmtojë përparimin tuaj të përgjithshëm në SEO, pasi gjiganti i kërkimit do të dijë se po mashtroni, është vetëm një çështje kohe. Këtu është arsyeja pse ju duhet të mendoni dy herë para se të dalësh më së fundi për të blerë backlinks për SEO

purchase backlinks seo .

Vetëm merrni parasysh kushtet dhe sugjerimet e mëposhtme të thjeshta:

  • Duke e vënë atë në anglisht të thjeshtë, backlinks mund të krahasohen thjesht me "vota" në Google. Sa më shumë lidhje që keni, aq më shumë gjasa do të jetë faqja juaj e internetit për të fituar "fushatën zgjedhore. "Dhe këtu po hyjmë në një kryqëzim mjaft delikat - shumica prej nesh mendojnë gabimisht se dikush mund të marrë drejtimin në këtë" zgjedhje "duke marrë disa vota të paguara. "Por sistemi është në të vërtetë shumë më i komplikuar, prandaj marrja e një vendimi për blerjen e backlinks për SEO ka dy anët e medaljes.
  • Disa lidhje gjithmonë njihen nga Google si më të fuqishmet, sigurisht duke pasur parasysh se ato vijnë nga burime të besueshme me një autoritet të lartë domain. Në të njëjtën kohë, përmbajtja e tekstit rreth backlinks është konsideruar nga motorët e kërkimit si. Për shembull, dyqani më i madh në botë i tregtisë së e-tregtisë, Amazon, shfaqet natyrshëm shpesh në Google sipas kërkesës për fjalë kyçe si "libra. "Në të njëjtën kohë, nuk ka gjasa që të shfaqet për pjesën tjetër të fjalës tjetër, si për shembull" makina ".
  • Kur blini backlinks për SEO, nuk ka asnjë garanci se ata do të mirëbesohen nga Google. Nga njëra anë, ato mund të jenë thjesht të pavlefshme, nga këndvështrimi i motor kërkimi kryesor. Nga ana tjetër, megjithatë, mund të njihen shumë nga këto lidhje cilësore si Google, si padyshim veprime manipuluese ose ndonjë lloj abuzimi. Në këtë mënyrë, e gjithë përparimi i rangimit të internetit do të ketë më shumë gjasa të aplikojë për ndëshkimin e Google.
  • Duke pasur parasysh se edhe motorri më i lartë i kërkimit në botë ka resurse të kufizuara, djemtë e përfshirë që raportojnë rrjetet e shitjes së backlink dhe skemat e tjera SEO të Gray-Hat janë të inkurajuar për të ndihmuar në marrjen e mashtrimeve dhe çdo autoriteti tjetër të paskrupullt që ofron shërbime të optimizimit të kërkimit. Natyrisht, ju mund të blini me sukses backlinks për SEO dhe madje edhe të gëzoni një shkurtore të shkurtër për "fitimin e zgjedhjeve"
      • . "Sidoqoftë, kurrë nuk do të kuptoni se kur të gjitha këto përfundojnë ose me lidhje jo të punës ose madje duke sjellë dëme të mëdha në promovimin e renditjes suaj të internetit në SERP në të ardhmen e afërt. Më shpejt se sa mund të mendoni Source .

December 22, 2017