Back to Question Center
0

Si të gjeneroni backlink online duke përdorur gjeneratorë të ndryshëm?

1 answers:

Në botën moderne të marketingut dixhital, backlinks janë ende një pjesë e rëndësishme e optimizimit të motor kërkimi dhe një zgjidhje perfekte për ata që dëshirojnë të rrisin renditjen e motorëve të kërkimit. Megjithatë, praktikat që duhet të përdoren për gjenerimin e backlinks duket mjaft i lodhshëm dhe të sjellë disa probleme për webmasters. Në ditët e sotme, motorët e kërkimit i rendisin prioritet cilësitë dhe rëndësinë në vend të numrit të tyre. Metoda të tilla të krijimit të lidhjeve si backlinks për Free-For-All dhe spam koment nuk mund të sjellin ndonjë vlerë për fushatën tuaj të optimizimit të motorëve të kërkimit. Pas Google, udhëzimet mund të jenë të dhimbshme, por kjo është mënyra e vetme për të marrë në TOP e SERP. Për fat të mirë, suksesi i platformave të shumta ofron një mundësi të përsosur për të prodhuar backlinks.

backlink generator online

Pinterest shërben si shembull i shkëlqyeshëm i një platforme mediatike që arrin brenda një periudhe të shkurtër. Kjo tregon se me një qasje të mençur për fushatën tuaj të ndërtimit të lidhjes, do të keni një mundësi për të krijuar një shumë të backlinks cilësore brenda një periudhe të shkurtër, duke përmirësuar vetëdijen tuaj markë në proces.

Nëse jeni duke u pyetur se si strategjia e Pinterest mund t'ju ndihmojë të ndërtoni një fushatë fituese për ndërtimin e lidhjeve kur keni tashmë kanale të tjera sociale, disa prova do t'i përgjigjen pyetjes suaj:

  • përdoruesit aktivë hapin Pinterest për shumëllojshmërinë e arsyeve;
  • ka 176 milionë përdorues që abonojnë Pinterest, prej tyre numri i njerëzve që në mënyrë aktive përdorin këtë platformë mediatike është 150 milionë;
  • më shumë se 50% e amerikanëve që kryejnë pazarin e tyre online pretendojnë se Pinterest është platforma e tyre e preferuar e mediave;
  • gjysma e linjës së një pin Pinterest është rreth 1,600 herë më i gjatë se çdo postim në Facebook.

Këto të dhëna statistikore na tregojnë se Pinterest është vendi i përsosur për marketing të lirë dhe ndërtimin e lidhjeve. Kjo ju jep një mundësi për të ndarë përmbajtjen tuaj, për të marrë lidhje dhe për të komunikuar me audiencën tuaj. Kjo është arsyeja pse biznesi juaj mund të përdorë në mënyrë strategjike një prani Pinterest për qëllime optimizimi të motor kërkimi.

backlink building online

Çfarë duhet të dini rreth krijimit të lidhjeve në Pinterest?

Të gjitha përmbajtjet që publikoni në mediat sociale duhet të shoqërohen me imazhe për të angazhuar përdoruesit dhe për të kuptuar plotësisht atë që keni menduar në postin ose artikullin tuaj. Duke imazhet me etiketa të dobëta mund t'i bëni lexuesit tuaj të frustruar dhe madje të kushtojnë renditjen tuaj organike. Pinterest është një platformë mediatike ku përmbajtja vizuale vlerësohet shumë. Kjo është arsyeja pse fotot tuaja shërbejnë këtu si një urë hendeku midis klientëve tuaj potencialë dhe biznesit tuaj. Kjo është arsyeja pse të gjeneroni lëng me lidhje cilësore në faqen tuaj; ju duhet të siguroheni që të keni një përmbajtje pamore tërheqëse dhe tërheqëse që i është bashkangjitur këmbëve.

Për më tepër, një pjesë e fushatës suaj të marketingut të mediave sociale duhet të jetë një optimizim i profilit. Është mundësia juaj për të marrë lidhje cilësore të jashtme. Me një profil jo të kompletuar, ju keni rrezik të kërkoni mashtrime dhe të padrejta, si dhe mungesa e pabesueshme. Përdoruesit duhet të marrin të gjithë informacionin e nevojshëm thjesht duke kërkuar përmes profilit tuaj.

Bordet Pinterest keni duhet të jetë një arkiv i plotë i lidhjeve, pamjeve dhe propozimeve që ofrojnë vlerën e markës suaj. Popullariteti juaj në Pinterest varet direkt nga vlera e përmbajtjes që jep Source .

December 22, 2017