Back to Question Center
0

Si për të përmirësuar SEO website përmes backlinks blog?

1 answers:

Disa ekspertë SEO dhe webmasters pretendojnë se Blogging mysafir nuk është më e vlefshme për promovimin e biznesit dhe madje konsiderohen nga motorët e kërkimit si teknikat e lidhjes spammy lidhje. Megjithatë, a duhet të besojmë në të? Përkundër dëshmive për të kundërtën, ende ka shumë mite në lidhje me blogimin e mysafirëve, kryesisht nëse përdoret si strategji për ndërtimin e lidhjeve.

Ka shumë provon që na tregojnë se backlink SEO blog është fantastike e dobishme kur ajo është përdorur saktë. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë se si mund të përdorni postimet e mysafirëve për të ndërtuar reputacionin, autoritetin dhe ekspozimin përmes backlinks SEO nga blog posts.

Ka shumë ekspertë që priren të mendojnë se Blogging mysafir bëhet shumë spammy për të ndërtuar lidhje nëpërmjet saj. Ata nuk e rekomandojnë që të mbështeten në postimin e mysafirëve dhe të refuzojnë të pranojnë SEO blogging mysafirë ashtu siç është.

Nëse jeni pronar i një blogu, ndoshta keni marrë email masivisht të spamuar me zero personalizim ose qëllim për të krijuar përmbajtje cilësore. Disa faqe të internetit të palëve të treta ju kërkojnë të vendosni lidhjet e dofollow në trupin e artikullit. Nga këndvështrimi i Google, ju mund të shihni se si këto lidhje mund të paraqesin sfida në domenin tuaj. Përmbajtja është cilësia e ulët, mungesa e informacionit të bazuar në hulumtime dhe nuk shoqërohet me ndonjë autor të vërtetë. Sasia më e madhe e backlinks nga përmbajtje të tillë të çojë në burime mashtruese web affiliate.

Megjithatë, në këtë rast, unë përshkruaj një spam të dukshëm. Ju mund të zbuloni këtë lloj spamesh nga shikimi i parë. Por në qoftë se flasim për spamming delikate lidhje, ku përmbajtja është e cilësisë dhe bazuar në hulumtime. Ke ndonjë shans për të zbuluar këtë lloj spamesh.

Google bën një theks në tre taktikat e mëposhtme që veçanërisht frowned:

  • mbushur lidhjet promovuese në faqen tuaj;
  • Artikulli është shkruar nga shkrimtarët që nuk kanë ndonjë përvojë në një sferë të caktuar dhe shkruajnë për tema për të cilat as nuk dëgjohet;
  • Përdorni të njëjtin përmbajtje në të gjitha artikujt, duke krijuar dublikime. Është një problem i zakonshëm në mesin e pronarëve të internetit që të punësojnë artikuj joprofesionalë që nuk janë kompetentë në një sferë. Ata u kërkohet të shkruajnë variacionet e të njëjtit artikull dhe ta përhapin atë si postë të ftuar. Ajo krijon një kuptim për postimin e mysafirëve se është një aktivitet spammy.

    Megjithatë, nëse punësoni një shkrimtar që vërtet e kupton një temë, do të merrni një rezultat tjetër. Si rregull, shihet nga një shikim i parë që kjo përmbajtje meriton të ketë një lidhje.

    Pra, për të marrë një vlerë nga backlinks SEO blog, ju duhet të ndajnë studime të rastit, hulumtuesit e tregut, metodat që ju përdorni në punën tuaj dhe udhëzimet që do të kenë një vlerë të caktuar për lexuesit tuaj. Në fund të fundit, ajo do t'ju sjellë rezultate të mrekullueshme në lidhje me renditjen dhe kënaqësinë e lexuesit Source .

December 22, 2017