Back to Question Center
0

Cool Tag H1 Ever - Ekspert i Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Çdo kompani, e madhe apo e vogël, synon të maksimizojë fitimet. Për të arritur këtë, ju duhet të siguroheni që shumë njerëz janë të tërhequr dhe të interesuar në produktet dhe shërbimet tuaja. Marketingu i përmbajtjes është një mënyrë domethënëse për ta parë këtë të ndodhë pasi optimizon renditjen tuaj të SEO - vps cheap linux computers.

Strategjia e Përmbajtjes së Semalt , Natalia Khachaturyan, shpjegon se marketingu i përmbajtjes është një aspekt i gjerë dhe shumica e njerëzve priren të injorojnë një detaj të vogël por më të madh të marketingut të përmbajtjes. Ky është tag H1 i cili mund të duket të jetë thjesht një faktor i vogël. Megjithatë, është një përcaktues i rëndësishëm i dështimit apo suksesit të marketingut të përmbajtjes.

Cili është H1 TAG

Kur krijoni një dokument, ju mund të ndani artikullin tuaj në seksione të ndryshme për lexim të lehtë. Ju mund të vendosni koka të ndryshme në çdo faqe. Titujt shfaqen si font më të madh dhe më të errët se tekstet standarde. Ju gjithashtu mund të shtoni stilet e tjera që shkojnë në madhësi. Ato përfshijnë etiketat H2, H3 dhe H4. Etiketat H1 kanë për qëllim të tërheqin lexuesit për të lexuar atë pjesë të artikullit.

H1 mund të quhet tag HTML që tregon një tag të veçantë në faqen e internetit.

HTML - Ky është gjuha Markup HyperText. HTML është përdorur nga shumica e faqeve për të krijuar webfaqet e tyre.

Tag - Ky është një kod që tregon shfletuesin tuaj të internetit si duhet të shfaqë përmbajtjen.

Kreu - HTML ka gjashtë krerë nga H1 në H6 dhe H1 konsiderohet të jetë tag më i rëndësishëm, ndërsa gjashtë është më pak e rëndësishme..Etiketat ndryshojnë nga madhësia H1 duke qenë më e madhe dhe H6 është më e vogla.

Rregullat për t'ju ndihmuar të krijoni etiketat më të mira H1

Sigurohuni që etiketat tuaja H1 të jenë të dobishme dhe t'ju japin rezultatet më të mira. Për të arritur këtë, duhet të ndiqni disa këshilla për të siguruar që etiketat tuaja H1 të jenë një vrasës dhe këto këshilla përfshijnë;

Përdorni vetëm një tag H1

Çdo faqe kërkon vetëm një tag H1. Mbushja e etiketave nuk shton asnjë vlerë në faqe. Kjo për arsye se, ndërsa motorët e kërkimit zvarriten në çdo faqe, ata ka të ngjarë të kenë një punë më të lehtë nëse përqendrojnë përpjekjet e tyre në një etiketë H1. Duke pasur shumë prej tyre në një faqe të vetme nuk mund të ngatërrojë motorin e kërkimit, por mund të zhdukë fuqinë e tyre zvarritëse.

Etiketa duhet të përshkruajë përmbajtjen e faqes suaj

Kjo do t'u japë lexuesve një aluzion për atë që ata duhet të presin të gjejnë edhe para se të fillojnë leximin e materialit. Kryesisht, etiketa H1 duhet të jetë e ngjashme me etiketën tuaj të titullit. Është titulli i blogut. Qëllimi primar i tag H1 është t'u japë lexuesve një aluzion të fortë të asaj që ata janë gati për të lexuar.

Nuk duhet të kalojë 70 karaktere

Numri minimal i shkronjave duhet të jetë 20 dhe një maksimum prej 70. Mos e zmadhoni gjatësinë e gjatësisë. Nëse etiketa është tepër e gjatë, mund të pakësojë fuqinë e etiketës HTML.

Bëni atë të dalë

Ky aspekt është elementi më jetësor i ditarit tuaj. Që ajo të dalë jashtë, ajo duhet të jetë e fuqishme, e dukshme dhe e madhe. Bëni sa më shumë formatim vizual si mundeni, duke përdorur të gjitha fontet dhe stilet e nevojshme për ta bërë atë të dalë jashtë.

Përdor fjalëkalimin me bisht të gjatë

Përdorimi i fjalëve të shkurtra mund t'ju joshë që të futni tekstin e titullit me fjalë kyçe të cilat mund të shkaktojnë që ajo të ketë një densitet jashtëzakonisht të lartë fjalë kyçe. Kjo nuk është e rekomandueshme pasi që prish rrjedhën e tekstit duke ulur cilësinë e saj.

H1 tag është një element thelbësor i optimizimit të renditjes suaj të SEO-it, dhe nëse i merrni ato gabim, kjo mund të rrënojë faqen tuaj. Shmangni tejkalimin e optimizimit, por sigurohuni që fjalët tuaja të jenë të renditura mirë në një titull bindës.

November 29, 2017