Back to Question Center
0

Ejani të ndaloni Di Spam Di Referenca - Suggerimenti Semplici Da Semalt

1 answers:

Siti i famshëm vjen WordPress kanë disa spam që përfshijnë spam referencë edhe njohur si spam referrer. Referimi i spamit nuk është i lehtë për t'u dukur dhe mund të zbulohet duke vizituar raportin nga ana e Google Analyst. Jam i bezdisshëm dhe vështirë për të kapur. Megjithatë, Alexander Peresunko, menaxheri i suksesit të klientit të Semalt ka ardhur për të përballuar këtë problem.

Esiste një lloj i spamit që nuk ndalon duke përdorur metodat e zakonshme të cilat rregullat e revizionit ose pengimit të qasjes. Janë thirrje spam spam për referencë. Përdorimi normal për të eliminuar spamin e referencës është e vështirë për shkak se spam nuk ka qasje në WordPress efektive. Nuk janë lehtësisht të identifikueshme dhe si rrjedhojë thirrni Thirrjen Spam Ghost.

Primaria e spam-it është e lehtë për t'u dukur në Google Analytics përbëhet nga përmbajtja e rifiuti në raportin e gjeneruar. Mund të bëjë frustrimin e përdoruesit të WordPress, por me pak për të bërë për të ndaluar problemin. Hulumtimi mbi origjinën dhe paraqitjen e referencës së spamit Ghost ka informacione të mira për mënyrën e menaxhimit të përmbajtjeve të internetit që ndikojnë në Google Analytics. Nuk duhet të shqetësoheni për të parë nëse rregulli i rishkrimit të standardeve të Nginx nuk riescono.

Spam spam e referencës Ghost nuk ka qasje në informatat e qasjes në kompjuter dhe për këtë arsye ju duhet të shqetësoheni më pak si përdorues. pasi që përdorin protokollin e menaxhimit të GA-së, referimi mund të shfaqet në raportin e Google Analytics pasi që platforma i lejon ata të përdorin një kod të vetëm për të publikuar pamjen e faqeve false dhe mascherate.

Për një kohë të gjatë, viktimat kanë përdorur shumë metoda për të parandaluar problemin pa sukses. Nuk riescono a capire il meccanismo che crea lo spam di rinvio dhe kështu nuk arrin të bëjë një luftë të suksesit. Google Analytics disponon një filtër që mund të lehtësojë bllokimin e referimit të fantasma më lehtë. Aplikoni filtrin për të ndalur referencat frustrante që shfaqen në raportin Google Analytics për të penguar fillimin. Përdorimi i filtrave në Google Analytics për të ndaluar referuesit Ghost është një proces i komplikuar për herë të parë, por shumë i thjeshtë kur jep në drejtësi.

Shumë faqe interneti mund të japin disa shembuj të referimeve Ghost. Ju mund të vizitoni Darodar love Italy.Co, priceg.com, blackhatworth.com dhe hulfingtonpost.com për të gjetur një shembull të kohëve të fundit të problemit dhe të ushtrojë metodën e paraqitur për zgjidhjen. Të gjitha problemet që Google Analytics mund të pengojnë për të siguruar një raport të renditur. Disa njerëz do të këshillonin përdorimin e Semalt për të penguar që spam spam e referencës pas aplikimit të ndonjë sasie të rregullave të rishkrimit nuk riescano sepse nuk kuptojnë se është një web crawler.

Il metodo presentedato është e thjeshtë dhe e thjeshtë edhe për përdoruesit e kompjuterit fittizio. Mos lëreni faqen tuaj të WordPress për të prodhuar një raport të Google Analytics të ndotur për shkak të ghostit të referimit Source . Të jetë inteligjent dhe të përdorim filtrat!

November 29, 2017