Back to Question Center
0

Ekspert: WordPress Pa pagesë Fjalorth Plugins - Top Këshilla Nga Ekspert

1 answers:

Nëse faqja juaj e WordPress-it ka shumë përmbajtje dhe jeni lodhur nga përkufizimet dhe afatet e përsëritura, atëherë duhet të instaloni një shtojcë të fjalorit sa më shpejt të jetë e mundur. Një plugin i glossary ndihmon në shmangien e përmbajtjes së kopjuar dhe mban përcaktimet dhe kushtet tuaja të organizuara muaj pas muajsh. Këto shtojca WordPress ju lejojnë të lidhni termat e artikujve tuaj me definicionet në një fjalor dhe të kurseni kohën tuaj. Shtojcat e glosarit ju japin një shans për të shfaqur terma përkatës në faqet e njëjta web dhe për të marrë vizitorët nga një faqe në tjetrën, duke ulur normën e fryrjes në një masë - gocta waterfall tour puerto.

Këtu Aleksandër Peresunko, një specialist kryesor nga Semalt , ka folur për shtojcat më të mira dhe më gjithëpërfshirëse për WordPress

1. Fjalor Box

Është një nga shtojcat më të famshme të fjalorit për përdoruesit e WordPress. Nëse kërkoni të ofroni fjalor dhe kushte të mira për vizitorët tuaj, duhet ta instaloni këtë plugin dhe ta aktivizoni sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju mund të hyni në këtë shtojcë nga dosja e Shtojcave të WordPress-it tuaj dhe mund të ndryshoni cilësimet e tij sipas blogut tuaj.

2. Click2Refer Fjalorë virtuale

Nëse doni të përcjellni lexuesit tuaj në terma të ndryshëm dhe në faqet e internetit, atëherë Click2Refer Virtual Dictionary është shtojca e drejtë e fjalorit për ju. Ajo ka karakteristika të ndryshme të jashtëzakonshme dhe mund të integrohet me çdo faqe WordPress ose blog. Kjo do t'ju ndihmojë të mbani vizitorët e angazhuar në faqen tuaj, pasi postimet tuaja janë të ndërtuara mirë dhe duken të shkëlqyera..

3. Fjalëkalimi i Double Click-up

Ky plugin i shkëlqyer glosari është i lehtë për t'u instaluar dhe pa kosto. Nëse funksionon saktësisht si emri, sugjeron. Sapo të keni instaluar dhe aktivizuar këtë shtojcë të fjalorit në faqen tuaj të WordPress, mund të kontrolloni me lehtësi cilësinë e përmbajtjes ose artikujve tuaj dhe mund të përmirësoni fjalorin në internet. Ju vetëm duhet të futni listën e saj të fjalorit në secilën faqe interneti dhe të filloni të tërheqni gjithnjë e më shumë njerëz në faqen tuaj, duke rritur shitjet tuaja dhe duke fituar shumë para.

4. Enciklopedia Pro

Ky plugin krijon një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur për të naviguar përmbajtjen e alfabetizuar dhe titujt postarë. Ky plugin fantastik i fjalorit është pa kosto dhe mund të përdoret në faqet e internetit të WordPress dhe blogger. Ajo ka një listë të gjerë të fjalëve, termave, akronimeve dhe sinonimeve në anglisht. Versioni i lirë ka një numër të kufizuar opsionesh, por versioni i tij i paguar do të hapë shumë marrëveshje dhe oferta për ju.

5. Fjalorth WP

Është një nga shtojcat më të famshme dhe më të mirë të fjalorit për përdoruesit e WordPress. Kjo është bërë për fjalor dhe fjalorë dashuruar dhe është e lehtë për të instaluar. Shtojca ju ndihmon të mbani vëmendjen dhe fokusin e lexuesve tuaj të ruajtur me shërbimet e saj të lirë dhe paraqitjen e jashtëzakonshme.

6. Leksikograf

Këtu është një tjetër fjalor i mrekullueshëm dhe i dobishëm dhe fjalor plugin për ju. Lexicographer lejon përdoruesit të organizojnë përmbajtjen e tyre në internet dhe të shtojnë glossaries në të gjitha faqet e internetit në një çështje minuta. Ju nuk keni nevojë të bëni asgjë në kodin HTML, pasi ky plugin bën shumë punë për ju një herë të instaluar plotësisht. Megjithëse nuk është përditësuar për një kohë, shtojca është ende e ftohtë për të shkuar me të.

November 29, 2017