Back to Question Center
0

Insajt për plotësimin e fjalëve nga eksperti i Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Në shumicën e fushatave të SEO, përdorimi i fjalëve kyçe mund të ndihmojë një faqe të lartë të rangut të lartë në search engine s. Megjithatë, ekziston një kufizim për përdorimin e fjalë kyçe, pasi përdorimi i tyre i tepërt quhet mbushje fjalësh. Përdorimi i panatyrshëm e fjalë kyçe është një teknikë SEO e hat të zezë e cila është përdorur gjatë dekadave të fundit. Përveç kësaj, Google ka përditësuar algoritmin e tyre të Penguinit për të hequr metodat e paligjshme si ky dhe mbushja me fjalë kyçe nuk mund të ndihmojë asnjë faqe në internet. Për më tepër, Strategisti i Përmbajtjes i Semalt , Natalia Khachaturyan, thotë se një teknikë e tillë rrit rrezikun që një faqe interneti të vuajë nga një dënim i rangut, si dhe deindeksimi.

Pse mbushja e fjalëve nuk është e mirë

Rëndësia e përmbajtjes është bërë faktori i ri i rangimit që Google i jep përparësi - giochi per giardini. Me plotësimin e fjalëve, tentoni të përfshini shumë përmbajtje që mund të jenë ose jo të rëndësishme për përdoruesit tuaj. Vendosja e shumë fjalë kyçe mund të bëjë që përmbajtja juaj të mos mbetet e dobishme për audiencën tuaj të synuar. Asnjë person nuk kërkon një faqe interneti për të qëndruar në faqe nëse përmbajtja nuk është duke zgjidhur qëllimin e tyre fillestar.

Shumica e bizneseve nuk përdorin fjalë kyçe të tepërta në ditët e sotme, sepse kjo metodë nuk paguan më si metodë të rangimit. Për më tepër, kur përmbajtja nuk është relevante, koha e angazhimit në faqen tuaj të internetit bëhet e ulët.

Fjalë kyçe Mbushje në veprim

Zbulimi i përdorimit të panatyrshëm të disa fjalëve në një faqe është e lehtë. Sa herë që kërkoni ndonjë frazë, faqet e internetit të lartë duhet të ofrojnë informata relevante. Disa nga shembujt e njerëzve që përdorin mbushjen e fjalëve përfshijnë:

  • Fraza që përfshijnë emrat e vendeve dhe qyteteve të zonës ku vendi po përpiqet të renditet..Këto fjalë përpiqen të spam-i vendësin e kërkimit të SEO-it.
  • Listat e shumë numrave të telefonave të cilët nuk kanë ndonjë vlerë në përmbajtjen ose në domenin në fjalë.
  • Mënyra e panatyrshme e përsëritjes së deklaratave. Për shembull, "ne kemi trëndafila të kuq që i përshtaten nevojave tuaja të kuqe të trëndafilave në këtë regjim të kuq të kuq në trëndafilin tuaj të kuq, trëndafilat tona të kuqe janë të kuqe me shumë trëndafila. "

Si të zbuloni mbushjen fjalen

Një nga mënyrat për të identifikuar mbushjen e fjalëve është duke lexuar përmbajtjen e uebit. Në shumicën e rasteve, faqet e internetit me mbushje fjalësh mund të përmbajnë shumë informacione të parëndësishme me fjalë kyçe. Webmasters të tjera tentojnë të përdorin përmbajtje të fshehura të cilat përfshijnë fjalë kyçe të mbushura. Në këtë rast, webmasters të tilla mund të përdorin ose jo një font të vogël, i cili shfaqet në një ngjyrë të ngjashme me ngjyrën e sfondit.

Ju mund të theksoni gjithçka për të ekspozuar fjalë kyçe të fshehura të mbushura. Shtypja e kontrollit + Butoni thekson të gjithë përmbajtjen e uebit. Pasja e kësaj përmbajtje në një dokument të përpunimit të fjalës është thelbësor. Disa njerëz mund të përdorin një ngjyrë të ngjashme të theksuar në sfond, duke e bërë atë të padëmtueshëm.

Konkluzioni

Për çdo biznes të tregtisë elektronike, ngritja e një fushate të suksesshme marketingu mund të jetë një strategji e mirë. Shumë ndërmarrje bëjnë shitje shumë në internet duke përdorur metoda si SEO. Në shumicën e qasjeve të SEO, hulumtimi i fjalë kyçeve është një mënyrë standarde për të marrë terma shumë të kërkueshëm për t'u përdorur në përmbajtjen e faqes. Kjo teknikë mundëson një rang vend të lartë në SERP të këtyre frazave të veçanta. Megjithatë, përdorimi i tepruar i një fjalen për të mashtruar motorët e kërkimit mund të çojë në gjoba të tilla si deindeksimi. Njerëzit duhet të shmangin përdorimin e mbushjes së fjalëve si një metodë dixhitale të marketingut.

November 29, 2017