Back to Question Center
0

Semalt Ekspert - WordPress Këshilla për Plugin në Facebook

1 answers:

Si një botues i WordPress, mund të integrosh lehtësisht shtojcat dhe veçoritë e Facebook-ut, duke përfshirë përmbledhjet sociale dhe publikimet, në sajë të plugin-it të ri të Facebook për të bërë të mundur për të gjithë ne. Ky plugin u ndërtua dhe filloi kohët e fundit nga inxhinierët e Facebook dhe kjo na bën të lehtë për të integruar faqen tonë të WordPress pa pasur nevojë për ndonjë kod. Plugin funksionon si në smartphone-in tuaj ashtu edhe në mbështetjen e ndërkombëtarizimit - oculos illesteva leonard. Pasi të keni instaluar këtë plugin në Facebook, mund të publikoni postime të shumta në faqen tuaj dhe mund t'i shpërndani ato në mediat sociale në asnjë kohë.

Këtu Aleksandër Peresunko, një specialist i lartë nga Semalt , ka përshkruar mënyrat më të mira për të përdorur plugin e ri të Facebook në faqen tuaj të WordPress lehtë.

# 1: Instaloni këtë Plugin në Facebook në Your Site ose Blog

Shkoni tek panelin admin të WordPress dhe pastaj hapni seksionin Plugin për të kërkuar Facebook. Nëse do ta kishit instaluar atë shtojcë, do ta gjesh në këtë fushë. Klikoni butonin Instalo Tani dhe sigurohuni që ky plugin të instalohet brenda disa sekondave. Ju do të duhet të aktivizoni plugin para se të shijoni të gjitha tiparet dhe mundësitë e tij. Sapo të keni instaluar këtë plugin në Facebook, ju mund të përshtatni parametrat e tij sipas fushave dhe natyrës së WordPress-it tuaj.

# 2: Krijo aplikimin tuaj në Facebook

Hapi i ardhshëm është krijimi i aplikacionit Facebook të zgjedhjes suaj. Ju nuk duhet të shqetësoheni sepse kjo nuk kërkon ndonjë futje të kodit dhe është një metodë shumë e thjeshtë dhe e lehtë. Për të përfituar nga plug-in juaj i ri në Facebook për Wordpress, do të duhej të krijonte një aplikacion për mediat sociale. Për këtë, shkoni në seksionin e aplikacioneve në Facebook dhe klikoni mbi

Krijo një buton të re të aplikacionit. Ju do të nxitet menjëherë për të hyrë në emrin e aplikacionit dhe hapësirën e emrave. Zgjidhni emrin e saj me mençuri dhe ruani cilësimet. Sapo emri të jetë përcaktuar, duhet të futni numrin tuaj të kontaktit, emrin e blogut, ID-në e emailit dhe URL-në e faqes tuaj.

# 3: Matni trafikun social

Sapo instaluesi të jetë instaluar dhe aktivizuar në faqen e internetit të WordPress-it, hapi tjetër është matja e cilësisë së trafikut tuaj në media sociale. Mund të shkosh te opsioni i Cilësimeve të këtij shtojca për të parë se çfarë lloji të trafikut në Facebook po merr dhe që përdoruesit po ndërveprojnë. Ky plugin në Facebook do të shfaqë njohuri se sa përdorues po kthehen dhe sa kohë shpenzojnë në faqet tuaja të internetit. Plus, mund të merrni një ide se cilat faqe interneti ose artikuj janë më të famshëm se të tjerat. Opsioni i titulluar si "Facebook Insights" do t'ju tregojë sa vizitorë keni marrë nga faqja juaj e internetit nga mediat sociale dhe sa kohë kanë kaluar në faqen tuaj ndërkohë që ndajnë pëlqimin dhe komentoi postimet. Të dhënat e Insights gjithashtu kanë informacionin tuaj demografik, dhe ju mund të dini se si reagojnë përdoruesit në faqet tuaja të internetit. Plus, ju mund të merrni reagimet nga përdoruesit e ndryshëm në baza ditore, mujore ose vjetore. Megjithatë, nuk mund të jeni të sigurt se si të rrisni numrin e vizitorëve pasi ky plugin Facebook / WordPress nuk ndihmon në këtë drejtim.

November 29, 2017