Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Ekspert - Kuptimi i praktikave të mira SEO

1 answers:

Optimizimi i motorëve të kërkimit është një kornizë që ndihmon në faqen e internetit të e-commerce të renditet e lartë në përmirësimin e dukshmërisë së biznesit tuaj online dhe përmirësimit të renditjes suaj në algoritme. Optimizimi i faqes suaj për SEO e bën faqen tuaj të lehtë për të lundruar dhe përdoruesit më miqësorë.

Duke qenë një strategji afatgjatë, optimizimi i motorëve të kërkimit ndihmon biznesin tuaj në internet për të goditur tregun e synuar dhe për të tërhequr vëmendjen e përdoruesve para fundit të dy muajve të parë.

Sohail Sadiq, një ekspert udhëheqës nga Semalt , siguron që dështimi në zgjedhjen e sitit tuaj për SEO është gabimi më i rëndësishëm që ju mund të bëni sa i përket marketingut në internet. Bizneset po shkojnë në dixhitale. Më shumë se shtatë milionë vizitorë kërkojnë kërkime për zgjidhje për nevojat dhe specifikimet e tyre.

Çfarë është SEO

Kuptimi i rregullave SEO dhe bazave para se të nisni fushatën tuaj online mund të fitoni trafik të vërtetë në kohë reale. Si një marketer përmbajtje, SEO është shtënia më e mirë për të marrë në renditje të lartë në renditjen e Google dhe për të kapur vëmendjen e klientëve potencialë. Duke qenë si një efekt kostoje dhe një skeme të gjatë, search engine optimization punon në përmirësimin e shikueshmërisë faqet e internetit dhe blogs brenda një hapësirë ​​të shkurtër kohe.

,

Në marketing dixhital , cilësia e blog-ut ose e faqeve tuaja ka shumë rëndësi. Optimizimi i faqes suaj për optimizimin e motor kërkimeve jo vetëm që e bën navigacionin tuaj të lehtë për përdorim por edhe më të rehatshëm. Për të arritur rezultate të qëndrueshme, webmasters duhet të ndjekin disa udhëzime dhe kontrolle. Si pronar i faqes së internetit, mund të vendosni të optimizoni faqen tuaj të internetit për veten ose të punësoni një firmë të madhe për të menaxhuar dhe për të gjetur performancën e fushatës suaj online.

Pse optimizoni faqen tuaj për SEO

Optimizimi i motorëve të kërkimit është qëllimi më i mirë për të marrë kur është fjala për produktin dhe promovimin social. Një vizitor që has produktin tënd në Facebook përfundon shpërndarjen dhe promovimin e produktit tuaj në platforma të tjera të mediave sociale.

Në ditët e sotme, klientët besojnë në motorët e kërkimit kur bëhet fjalë për blerjen e produkteve në dyqanet në internet Sigurimi i pesë pikave të para për çelësin tuaj të konvertimit mund t'ju fitojë trafikun dhe paratë e gatshme.

Optimization engine optimization ndihmon për të përzënë trafikut në faqet e internetit. Optimizimi i sitit tuaj për SEO ndihmon për të përzënë klientët potencial në faqen tuaj, për të mos përmendur ruajtjen e faqes tuaj nga konkurrenca e ashpër.

Një hyrje për fillestarët

Për fillestarët, të kuptuarit se çfarë SEO është dhe si funksionon strategjia për t'u bërë paksa plot tension. Me fjalë të thjeshta, search engine optimization është një strategji që ndihmon për të siguruar një pozicion për spote të lartë në motorët për fjalen tuaj konvertimin.

Fazat e kornizës SEO

Optimizimi i motorëve të kërkimit përbëhet nga proceset në vend dhe jashtë vendit. Në vend, operacionet përbëhen nga grupi i rregullave për t'iu përmbajtur asaj që faqja juaj të jetë përdorues-miqësore. Nga ana tjetër, proceset off-site përbëjnë një udhëzues se si të përmirësojnë dukshmërinë e faqes tuaj për të renditur lartë në algoritme. Mbi-optimizim i faqes tuaj të internetit nuk rekomandohet pasi procesi mund të rrëzojë performancën e faqes tuaj në një hapësirë ​​të shkurtër kohore.

Si të merrni më shumë lidhje për fushatën tuaj

Çdo webmaster punon në përmirësimin e renditjes dhe në rritjen e angazhimit të vizitorëve. Lidhjet e ndërtimit janë një nga detyrat që konsumojnë kohë të mjaftueshme për shumë webmasters. Në këtë kontekst, ndërtimi i lidhjeve nuk ka rëndësi. Gjenerimi i përmbajtjes interaktive për vizitorët tuaj është ajo që ka më shumë rëndësi. Përmbajtja origjinale do të fitojë lidhje natyrore dhe trafiku në faqen tuaj.

A ka ndonjë dallim në mes të marketingut në internet dhe SEO

Çfarë është SEO? Kjo është një pyetje që vazhdon të godasë disa mendje të webmasters. Një dallim i vogël ekziston midis marketingut të internetit dhe optimizimit të motorëve të kërkimit . SEO është një teknikë dhe një mjet i përdorur në fushata të marketingut në internet .

Optimizimi i motorëve të kërkimit është mjeti më i mirë për webmasters dhe marketers përmbajtje me përmbajtje të mirë dhe të cilësisë. SEO ndihmon motorët e kërkimit të kuptojnë përmbajtjen tuaj dhe rendisin faqen tuaj të lartë për fjalën tuaj konvertuese. Përmbushni qëllimin tuaj të shitjes duke optimizuar faqen tuaj për optimizimin e motor kërkimi Source .

November 29, 2017