Back to Question Center
0

Semalt: Plugins WordPress ju duhet kur krijoni përmbajtje të mirë

1 answers:

Wordpress është një faqe interneti standarde me një përdorim mbarëbotëror. Wordpress pret më shumë se një të katërtën e faqes së botës. Për përdoruesit e WordPress, ka më shumë se 44,000 shtojca të ndryshme që mund të instaloni. Faqet e internetit të Wordpress kanë një efikasitet të lartë për shkak të sistemit të menaxhimit të përmbajtjes të larmishëm që përdorin. Bizneset e ndryshme kanë njohur thelbin e rritjes së shitjeve të tyre përmes vendeve dhe aktiviteteve të suksesshme të eCommerce - sistema de registro de dominios en venezuela.

Ross Barber, një specialist kryesor nga Semalt , siguron që me metodat e reja të marketingut dixhital , krijimi i përmbajtjes është një taktikë e re që njerëzit përdorin për të vënë informacion të vlefshëm në bloget e tyre website.

Krijimi i përmbajtjes është një aspekt thelbësor i çdo menaxher të faqes. Shumica e elementeve të një faqe interneti të WordPress mund të menaxhohen përmes përdorimit të shtojcave dhe përmirësimit të pllakës. Megjithatë, krijimi i përmbajtjes është një aspekt tjetër që kërkon një veprim të veçantë. Google njoftoi se rëndësia e përmbajtjes është një aspekt i rëndësishëm që ndihmon faqet e internetit në renditjen e tyre për disa arsye të veçanta. Gjatësia dhe cilësia e artikujve është një aspekt i krijimit të faqes. Është thelbësore për të zhvilluar përmbajtje vrasëse që mund të shpejtojnë procesin e renditjes së faqes tuaj. Ka disa shtojca WordPress të cilat mund t'i përdorni për të krijuar përmbajtje vrasëse. Deri në fund, ju duhet të jeni në gjendje të përcaktoni se cila WordPress plugin i përshtatet më mirë nevojave tuaja të internetit.

Fjalë Stats

Ky plugin ju ndihmon të numëroni fjalët dhe densitetin e fjalëve. Gjithashtu ndihmon për të vlerësuar analizën e lexueshmërisë për faqen tuaj. Stili i fjalëve plugin lejon që njerëzit që drejtojnë bloget dhe faqet e internetit të eCommerce të kryejnë një menu të analizës së gjuhësisë, një aspekt që përcakton rëndësinë e përmbajtjes së artikullit tuaj. Ju mund të rrisni ranglistën tuaj të internetit në SERP përmes përdorimit të këtij mjeti. Ky mjet robot ka informacione të tilla si një paraqitje grafike e përgjigjes mujore të fjalës, postimet që janë thyer si dhe 20 fjalët kryesore që kryejnë. Shumë njerëz përfitojnë duke përmirësuar potencën e përdorimit të tyre të fjalë kyçeve brenda vendndodhjes së tyre të synuar.

PrePost SEO

Ky mjet është një plugin (SEO) për Search Engine Optimization (SEO). Ndihmon në ekzekutimin e detyrave të tilla si kontrollimi i përmbajtjes së kopjuar, kontrollimi për plagjiaturë, si dhe kërkimi i lidhjeve të thyera. Webmasters të tjerë përdorin këtë mjet për të krahasuar dendësinë e fjalës si dhe aspektet e optimizimit të llojeve të përmbajtjeve të ndryshme. Ekziston një mundësi e kontrollimit për meta tags të çdo faqeje interneti. Kur të filloni të bëni faqen tuaj të WordPress, është e qartë që asnjë shtojcë ose shtojcë nuk mund të ju ndihmojë në zhvillimin e saj. PrePost SEO plugin mund t'ju ndihmojë të përmirësoni cilësinë e përmbajtjes suaj duke e bërë postën tuaj të internetit të rëndësishme për audiencën tuaj. Për më tepër, gjithashtu mund të jeni në gjendje të identifikoni lidhjet e thyera në performancën tuaj të internetit.

Kalendari Editorial

Ky shtojcë është menaxher kryesor i posteve të blog. Është e mundur që njerëzit të shohin të gjitha pozicionet e tyre si dhe t'i tërheqin ato në zonat e tyre përkatëse. Kur krijoni përmbajtje në uebfaqe, merrni më shumë konsumim sesa mund të harrosh duke lënë mënjanë shtojcën për menaxhimin e potsave të blogut. Kalendari Editorial mund t'ju ndihmojë të mbani një vazhdimësi të përmbajtjes së freskët për lexuesit tuaj. Ky plugin ka tërhequr dhe lëshon veçori të cilat mund t'ju ndihmojnë të hyni në statusin e secilës tenxhere, të shihni të gjitha postimet, si dhe të menaxhoni postimet nga autorë të tjerë.

November 29, 2017