Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin Kosto - Këshilla të dobishme

1 answers:

Një plugin me porosi WordPress ka dizajnin e vet unik, funksionalitetin specifik dhe veçoritë e caktuara që do të përputhen saktësisht me biznesin tuaj. Ka qindra e mijëra shtojca të lira dhe premium, por një plugin me porosi WordPress nuk ka alternativë pasi mund ta modifikoni atë dhe të rritni funksionet e tij sipas kërkesave tuaja dhe pritjeve. Ndërsa është mjaft e vështirë për të nxitur klientët në internet, ju ende mund të krijoni shtojca të mrekullueshme WordPress dhe të rrisni shitjet tuaja.

Ross Barber, një specialist i lartë i Shërbimeve Dixhitale Semalt , fokusohet në faktin se kompanitë dhe zhvilluesit kuptojnë se përdoruesit nuk duan të paguajnë shumë për WordPress plugins. Kjo është arsyeja pse shumica e plugins janë të parazgjedhur dhe pa kosto, që do të thotë që ju mund të shkarkoni, instaloni dhe aktivizoni menjëherë. Zhvillues të ndryshëm të web dhe inxhinierë ofrojnë zgjidhje elegante për problemet tuaja të lidhura me plugin dhe çmimet janë padyshim të larta. Bazuar në kërkesat e biznesit tuaj, ju mund të zgjidhni falas pluginët ose versionet e paguara.

Kuptojnë çmimet e WordPress plugins

Çdo shtojcë WordPress me porosi është ndërtuar për klientin individual dhe kostot ndryshojnë në bazë të asaj se sa kohë ka marrë autori për ta ndërtuar atë. Shtojcat WordPress vijnë në një gamë të gjerë, dhe çmimet e tyre ndryshojnë nga kompania në kompani..Çmimi i plugin është funksioni i dy gjërave kryesore: zhvilluesi i cili ka zhvilluar një plugin të veçantë dhe kohën që mori për të krijuar dhe nisur plugin e tij pa kompromentuar cilësinë. Nëse jeni i ri në WordPress dhe nuk dini asgjë për shtojcat dhe çmimet e tyre, duhet të keni parasysh pikat e mëposhtme:

1. Pyesni përreth dhe merrni vlerësimin e kompleksitetit të pluginit tuaj WordPress:

Para së gjithash, duhet të pyesësh përreth për të marrë vlerësimet se si funksionojnë plugins dhe sa komplekse janë ato. Për të gjetur se sa e komplikuar është pluguni juaj WordPress, nuk ka zëvendësim për një ekspert të TI-së. Nëse dini gjithçka rreth zhvilluesit dhe keni një ide se sa shtojca tashmë ka nisur, do të jetë e lehtë për ju të vlerësoni koston ose çmimin e një shtojce. Për këtë qëllim, ju mund të bashkoheni në forumet zyrtare të WordPress-it, WordPress-in dhe WordPress-in në internet. Bëni pyetje dhe kontaktoni të moshuarit për të ditur se sa do t'ju kushtojë një plugin dhe cilat janë autorët më të mirë në këtë industri.

2. Normat e një shtojce WordPress me porosi

Është e qartë se normat e pluginsit me porosi WordPress do të ndryshojnë dhe do të varen nga sa komente dhe komente pozitive që ata kanë marrë. Në përgjithësi, ekspertët dhe zhvilluesit e WordPress-it e kuptojnë se çmimet nuk mund të jenë të njëjta me atë që shtojcat e ndryshme kanë për qëllim të kryejnë detyra të ndryshme.

3. Leximi në përgjithësi

Duhet të përpiqeni ta kuptoni kompleksitetin e pluginit me porosi të WordPress para se të vlerësoni çmimin e tij. Më komplekse është një plugin, aq më i lartë do të jetë norma e tij. Shtojcat që shihni në llogarinë tuaj WordPress kryejnë numër të kufizuar të funksioneve dhe nuk kanë shumë funksione. Dhe në qoftë se ju keni një faqe interneti profesionale ose dëshironi të rriteni biznesin tuaj në asnjë kohë, nuk duhet të mbështeteni në ato shtojca të lira dhe në vend të kësaj zgjidhni butonat me porosi WordPress që do t'ju kushtojnë diçka nga $ 10 në $ 900 Source .

November 29, 2017