Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugin për faqen tuaj - Këshillë e lartë

1 answers:

Tema WordPress bëjnë të mundur që përdoruesit të ndërtojnë një sërë faqesh të mrekullueshëm. Megjithatë, procesi i dizajnimit e bën zgjedhjen e temës së përsosur shumë të vështirë. Për fat të mirë, tani është e mundur që biblioteka të prishet në kategori logjike të lirë ose premium, dhe qëllime të vetme ose tema shumë qëllimore.

Oliver King, një nga ekspertët më me përvojë nga Semalt, parashikon në artikull një përshkrim të dobishëm në këtë drejtim për t'u marrë në konsideratë.

Dallimet mes Free dhe Premium WordPress Temat

WordPress ndihmon të hedhin themelet për faqen tuaj te internetit. Një temë e shkëlqyer WordPress e bën më të lehtë për të rregulloje faqen tuaj sipas pëlqimit tuaj. Thjesht zgjidhni atë që i përshtatet dizajnit tuaj. Kjo kërkon së pari që të kuptoni se cilat janë opsionet.

Mirat dhe të këqijat e temave të Free WordPress

Temat e Lirë WordPress janë ideale për ata përdorues që nuk kanë buxhet akoma kërkojnë zgjidhje të internetit. Temat pa pagesë nuk krijojnë fitime për zhvilluesit sipas përkufizimit. Prandaj, zhvilluesit mund të mos jenë në liri, në disa raste, të ofrojnë mbështetje të përkushtuar ose përditësime të rregullta për përdoruesit e tyre. Rezultati është se ai e lë faqen e internetit të pambrojtur ndaj rreziqeve të sigurisë.

Ka shumë tema të lira që përdoruesit mund t'i përdorin për faqet e tyre. Edhe pse ato nuk janë për shitje, mbani në mend 'kornizën e blerësit të ruajtur' dhe të mbeteni të kujdesshëm në atë se çfarë temash po ndërton faqen tuaj në.

Mirat dhe të këqijat e temave Premium WordPress

Përfitimi që temat premium kanë mbi ato të lira është se ata vijnë me mbështetje të përkushtuar. Ata imponojnë një tarifë një herë për blerje, por kjo mund të ndryshojë në varësi të numrit të faqeve që përdoruesi dëshiron t'i instalojë. Temat Premium marrin përditësime të rregullta dhe janë më të sigurta. Ata nganjëherë përfundojnë duke u fryrë pasi që gjithnjë ka një ngut për të liruar më shumë karakteristika edhe pse ato nuk përfitojnë të gjithë përdoruesit.

Dallimet midis qëllimit të vetëm dhe shumë qëllime WordPress Temat

Zgjedhja midis një teme të lirë dhe premium WordPress është vetëm një hap drejt ngushtimit në buzën tuaj. Pastaj duhet të vendosni nëse faqja juaj do të kërkojë një temë me një qëllim ose një qëllim shumë qëllimor.

Mirat dhe të këqijat e qëllimit të vetëm WordPress Temat

Tema me një qëllim të vetëm synojnë një nëngrup të veçantë të një faqe interneti. Për shembull, mund të jetë një lloj vendi si një blog ose një industri e caktuar. Përfitojnë përdoruesit në atë që ofrojnë një produkt përfundimtar të "përshtatur" dhe shpesh janë më të lira se temat shumë qëllimore. Me kufizimet e tyre në përdorimin e tyre, ju mund të presësh mbështetje më të lartë cilësore.

Kufizimet e temave gjithashtu nuk e mbështesin fleksibilitetin e faqes. Kjo do të thotë që nëse në një moment në të ardhmen do të ndjehesh sikur evoluon në faqen tënde, atëherë mund të të duhet të shikosh diçka të re, sepse tema me një qëllim të vetëm nuk do të bëjë të nevojshme.

Mirat dhe të këqijat e shumë qëllime WordPress Temat

Një temë me shumë qëllime është një temë e vetme me mjete dhe funksione të ndryshme që synojnë maksimizimin e pjesëmarrjes së tyre në treg. Këto tema kanë një gamë të gjerë të paraqitjes dhe demos para-ndërtuar dhe një bollëk të karakteristikave dhe bundled WordPress plugins. Kombinimi bën të mundur ndërtimin e çdo faqe interneti për çdo standard të dëshiruar. Përjashtimet e vetme janë ato vende që kërkojnë funksionalitet të nivelit të lartë. Nëse zgjidhni një temë shumëvjeçare me cilësi të lartë, ndonjëherë nuk do të keni për të blerë ndonjë temë tjetër. Temat me shumë qëllime janë më të prirura për të shfaqur bloating dhe nuk janë kostum më të mirë për t'u kujdesur për nevojat e specializuara.

Kriteret për zgjedhjen e temës së drejtë

1. Buxheti: zgjidhni një temë të lirë nëse nuk keni të holla për të shpenzuar. Përndryshe, shpenzimet për cilësinë mund të përfitojnë shumë në të ardhmen.

2. Çfarë po ndërtoni? Zgjidhni një temë me një qëllim të vetëm nëse e dini llojin e faqes që dëshironi të zhvilloni, jeni të sigurt për tiparet e kërkuara dhe jeni të bindur se këto nevoja nuk do të ndryshojnë së shpejti. Nëse jeni duke kërkuar funksionalitet dhe fleksibilitet të pakrahasueshëm, atëherë tema me shumë qëllime është bastja juaj më e mirë.

Disa nga vendet ku ju mund të filloni kërkimin tuaj për tema janë WordPress.org dhe ThemeForest. Temat pa pagesë janë ekskluzive për WordPress.org, por gjithashtu mund të vizitoni ThemeIsle, HeroThemes, ose Nimbus Themes për një kërkim shtesë premium temë.

Konkluzioni

Pavarësisht nga problemi i një numri të madh të temave WordPress, marrja e një të drejtë për ju zbret në të cilën përshtatet buxheti juaj dhe pastaj ajo që i përshtatet nevojave tuaja të internetit Source .

November 29, 2017