Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Site-Specifik Plugins

1 answers:

Nëse keni ndërtuar kohët e fundit një faqe interneti, është e rëndësishme ta përshtatni atë, të ndryshoni cilësimet e tij dhe të instaloni disa shtojca specifike të site-it. Në shumicën e rasteve, njerëzit nuk dinë si t'i përdorin shtojcat specifike të sitit dhe si të shkruajnë crapat e PHP që mund të ndikojnë në sjelljen e faqeve të tyre. Si rregull i përgjithshëm, gjërat që garantojnë që faqja e juaj të duken tërheqëse dhe profesionale, duhet t'i kushtojnë vëmendje maksimale, dhe shtojcat janë gjërat kryesore pasi ato ndihmojnë në ndryshimin e pamjes së përgjithshme të një faqeje dhe e bëjnë atë më të përshtatshëm dhe më të dobishëm për përdoruesit.

Alexander Peresunko, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , jep këtu disa çështje të dobishme në këtë drejtim.

Duke përdorur një shtojcë specifike të faqes:

Nëse jeni të kënaqur me temën e faqes suaj të internetit, shtojcat specifike të faqes janë të lehta për t'u përdorur dhe mund të vendosen në mënyrë të përshtatshme - dry moisture for soybeans. Më lejoni këtu t'ju them se këto shtojca nuk kanë të bëjnë aspak me pamjen e përgjithshme të faqes suaj të internetit. Në vend të kësaj, ata kanë për qëllim të kontrollojnë se si funksionon faqja juaj e internetit dhe ato përmbajnë kodet JavaScript dhe CSS. Të gjitha kodet janë thelbësore për t'u paraqitur në faqen tuaj për funksionimin e duhur. Disa gjëra që janë të përshtatshme për shtojcat specifike të sitit janë:

1. Regjistrimi i posteve doganore dhe taksonomive

2. Ruajtja dhe shtimi i meta të dhënave dhe përshkrimet

3. Modifikimi i panelit të kontrollit WordPress, duke e bërë atë përdorues-miqësor dhe i përshtatshëm për ju

4. Krijimi i faqeve të vendosjes dhe opsioneve të shumta

5. Shtimi i kodeve të ndjekjes, duke përfshirë piksimet e konvertimit dhe Google Analytics

6. Ndërtimi i veçorive të personalizuara që nuk kanë të bëjnë me temën e faqes suaj

7. Bërja e ndryshimeve në faqen tuaj sa herë që dëshironi ose sa herë ndryshon trendi

Përfitimet e Plugins specifike të faqes

Ekzistojnë shumë përfitime nga shtojcat specifike të faqes, siç janë kodet që i shtoni përmes këtyre shtojcave, edhe kur ndryshoni temën. Edhe kur ka gabime në kodet, performanca e sitit tënd nuk do të ndikohet, në sajë të plugins specifike të faqes për të bërë të mundur.

Cili lloj plugin duhet të shtoni në faqen tuaj?

Kur është fjala për të folur për copat e kodeve, sigurohuni që ato të mos jenë të lidhura me temën tuaj por WordPress plugin tuaj. Ju duhet të shtoni snippin e kodit për të përcjellë përdoruesit tuaj dhe të shtoni kutitë e konfirmimit për funksionimin e duhur të faqes tuaj. Shtojcat specifike të faqes ndihmojnë në rregulimin e llojeve të postimeve të blogeve, futni reklama në mes të artikujve dhe ju ndihmojnë të mbani SEO në faqen tuaj të ruajtur në të gjithë.

Si të futni një plugin specifik për vendin dhe cili është kodi i tij

Nëse nuk dëshironi të ngjisni asgjë në snippin e PHP-së, mund të instaloni vetë veçoritë e faqes ose mund të futni një kod të veçantë. Kodi që duhet futur në seksionin e redaktorit është:

/ *

Shtojca Titulli: ABC Plugin Shembull

Plugin Përshkrimi: Shton fund të lumtur për të gjitha postimet / faqet

* /

definuar ('ABSPATH') ose vdesin ('Nuk lejohet aksesi i drejtpërdrejtë i skedarëve!');

// Ndrysho përmbajtjen pas

funksion myplugin_filter_content ($ content) {

kthehen në $ përmbajtje. 'Dhe ata jetuan te lumtur pergjithmone. Fund.';

}

add_filters ('the_content', 'myplugin_filter_content');

Nëse ju mendoni se plugin-site specifike nuk punon mirë me kodin e mësipërm, ju duhet ta shkarkoni dhe instaloni atë nga direktoria e plugin WordPress dhe të organizoni gjërat sipas kërkesave të biznesit tuaj.

November 29, 2017