Back to Question Center
0

Udhëzues SEO Nga Semalt: Cilat janë Llojet e Links?

1 answers:

Shumë biznese përfitojnë nga përdorimi i Search Engine Optimization (SEO) për faqet e tyre komerciale. Optimizimi i motorëve të kërkimit është një plan marketingu dixhital i cili përfshin disa nga metodat më të mëdha që zotëruesit e web-it punësojnë në bërjen e një faqe interneti ose markë të marrë një shikueshmëri të madhe në internet. Ndërmarrjet e mëdha përfitojnë nga përdorimi i SEO, veçanërisht në praktikat e tyre të biznesit. Për shembull, njerëzit mund të përdorin SEO në faqet e tyre të tregtisë elektronike dhe të marrin shumë klientë online.

Kur përdor SEO, njerëzit mund të pyesin veten për përdorimin e disa termave të veçanta dhe motivet e SEO. Për shembull, shumë përdorues të SEO mund të jenë të rinj në industri. Disa nga fjalët si hyperlink, backlink, ndjekin ose nuk ndjekin lidhjen, si dhe një lidhje të drejtë ose të gabuar. Është thelbësore që t'i ndërtojmë ato në një faqe interneti e cila ka disa nga strategjitë më të mira të SEO për ta bërë faqen të dukshme në internet.

Ross Barber, Menaxheri i suksesit të klientëve të Semalt , përcakton disa nga lidhjet që mund të jenë të pranishme në metodat SEO:

  • Hyperlink
  • Hyperlinkët tregojnë tekste dhe parametra të tjerë të hyrjes që përmbajnë aspekte të pranishme në URL të tjera. Është e rëndësishme të vendosni hyperlinks si kur bëni postimin e mysafirëve për SEO. Në raste të tjera, njerëzit mund të përdorin hyperlinks në një kontekst që i bën ata si një lidhje të brendshme me domenin tuaj..Hyperlinks mund të ndihmojnë përmirësimin tuaj UX si dhe të kontribuojnë në faktorët e rangut.

  • Lidhje të brendshme
  • Kur bën SEO, backlinking është një aspekt i zakonshëm i rritjes së autoritetit të domenit. Kjo e bën faqen tuaj dhe domenin relevant për kamare tuaj, duke e bërë motorët e kërkimit të vendosni faqen tuaj të internetit të lartë në SERPs. Lidhjet e brendshme janë lidhje që tregojnë në faqen tuaj, por të gjithë kanë origjinën nga sfera e njëjtë me faqen e internetit. Ky aspekt i SEO bën që faqja e internetit të marrë një trafik të mirë, si dhe rritjen e autoritetit të markës në faqen tuaj.

  • Lidhje të jashtme
  • Këto janë lidhje nga një faqe tjetër që vjen nga fusha të tjera. Backlinks janë si lidhje të jashtme vetëm se ata kanë një metodë kundërshtare të ndodhjes. Për shembull, mund të shfaqen backlinks që vijnë nga faqet e internetit të tjera. Këta janë ata që llogarisin si backlinks legjitime. Ata gjithashtu rrisin autoritetin e domenit, rëndësinë e përmbajtjes dhe bazën e klientelës.

  • Ndiqni dhe mos ndjek lidhjet

Ndonjëherë, mund të klikoni një lidhje dhe ta transferoni autoritetin tuaj të lidhjes. Në raste të tjera, lëngu i lidhjes mund të jetë i pranishëm ose jo. Në këto raste, njerëzit përdorin lidhjet që nuk ndjekin për të siguruar që ky proces është i suksesshëm. Ndiqni lidhjet janë thelbësore për të bërë të gjithë faqen e internetit të dukshme për personat që e shohin atë.

Konkluzioni

SEO është një nga strategjitë më të mira të marketingut në internet. SEO ndihmon shumë biznese të marrin një bazë të madhe klientësh nga shumë pjesë të globit. Është e mundur që të shkoni në veglat e ndryshme të automatizimit të SEO dhe të arrini disa nga karakteristikat më të mira për të kontrolluar mënyrën se si sillet faqja e internetit. Disa njerëz mund të pyesin veten se çfarë do të thotë disa nga lidhjet në SEO. Disa nga teknikat më të mira SEO mund të jenë të disponueshme nga platforma online, si dhe të bëjnë disa nga rregullimet e nevojshme në aftësitë e tyre të marketingut në internet Source .

November 29, 2017